Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a descurcat până acum Florin Andone în meciurile cu Real Madrid. Vârful este anunţat titular pentru partida de la Istanbul

Cum s-a descurcat până acum Florin Andone în meciurile cu Real Madrid. Vârful este anunţat titular pentru partida de la Istanbul

Stranieri

Comentarii

Florin Andone ar putea juca titular în partida Galatasaray -Real Madrid, transmisă marţi, în direct de Telekom Sport.

Până acum, românul a disputat 5 meciuri contra grupării blanco. Patru dintre ele, Andone le-a disputat în tricoul formaţiei Deportivo la Coruna, iar un al cincilea l-a jucat în tricoul echipei sale de suflet, Cordoba.

Primul meci direct dintre Florin Andone şi puternica formaţie din Capitala Spaniei s-a disputat în sezonul 2014-2015 din La Liga. Los Blancos s-a impus atunci în faţa Cordobei lui Andone, scor 2-1. Românul a fost titular şi a jucat 79 de minute. În cel de-al doilea meci, disputat în turul campionatului 2016-2016, Andone a fost de asemenea titular în partida Deportivo - Real Madrid 2-3.

Românul i-a pasat decisiv lui Joselu la golul surprinzător de 2-1 al galicienilor pe Santiago Bernabeu. Real a revenit şi a câştigat în minutul 90+2 prin reuşita lui Sergio Ramos.

La partida retur din acel sezon, Florin Andone a jucat toate cele 90 de minute ale partidei Deportivo - Real Madrid 2-6. Andone a reuşit să marcheze primul şi singurul său gol în poarta Realului, la scorul de 2-0 pentru madrileni. El a punctat din pasa lui Kakuta, dar madrilenii s-au desprins apoi la 5-1. La acel scor, filiera Andone-Joselu a mai produs un gol, reuşit de fostul canteran al madrilenilor din pasa lui Andone.

În sezonul 2017-2018, Florin Andone a fost titular în cele două confruntări pierdute de Deportivo, 0-3 şi 1-7 contra formaţiei blanco. Românul a primit câte un cartonaş galben, în fiecare dintre cele două meciuri.

Afla mai multe despre: florin andonereal madrid 

viewscnt
Articole similare