Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în partida contra celor de la Fiorentina! Nota primită de jucătorul român

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în partida contra celor de la Fiorentina! Nota primită de jucătorul român

Stranieri

Comentarii

Atalanta a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Fiorentina, în etapa a XXVI-a a campionatului italian.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Piatek, în minutul 56. Malinovsky a înscris şi el, în minutul 61, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, ceea ce a provocat proteste puternice din partea antrenorului oaspeţilor, Gian Piero Gasperini, care a fost eliminat. La Atalanta, atacantul Valentin Mihăilă a intrat, în minutul 82, în locul lui Jeremie Boga.

După prestaţia din meciul cu Fiorentina, italienii l-au notat cu 6,2. Românul nu a avut timp suficient să se remarce în cele 8 minute puse la dispoziţie. El a atins balonul de 3 ori şi a reuşit o pasă corectă, din cele două încercate. Mihăilă a câştigat unicul duel aerian în care a fost implicat şi a pierdut o dată mingea, potrivit statisticilor furnizate de SoFa Score.

Atalanta rămâne în continuare în afara locurilor de Champions League. Formaţia lui Mihăilă este pe 5, cu 44 de puncte, după AC Milan, 56 de puncte, Inter, 54, Napoli, 53 şi Juventus, 47. Fiorentina ocupă locul 7, cu 42 de puncte, la egalitate cu Lazio, de pe locul 6.

Afla mai multe despre: mihăilă-atalanta-italia 

viewscnt
Articole similare