Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a prezentat Marko Dugandzic în cantonament: ''Fizic este bine'' + Sergiu Buş l-a impresionat pe Dan Petrescu

Cum s-a prezentat Marko Dugandzic în cantonament: ''Fizic este bine'' + Sergiu Buş l-a impresionat pe Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este pregătită pentru reluarea Ligii I. În prima etapă disputată în acest an, campioana României va juca pe terenul FCSB-ului, duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport.

Cum s-a prezentat Marko Dugandzic în cantonament: ''Toată lumea vrea un impact imediat din partea lui'' + Ultimele detalii despre forma lui Sergiu Buş

CFR Cluj a intrat în linie dreaptă pentru reluarea campionatului, iar primul meci va fi unul de foc pe terenul rivalei FCSB (22 ianuarie, ora 20:00).

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit noile transferuri şi a ajuns la concluzia că Sergiu Bus şi Mario Dugandzic mai au nevoie de timp pentru a ajunge la forma optimă!

"Buş a jucat în cele două meciuri câte 45 de minute şi cred că s-a văzut lipsa jocurilor la el. Atitudinea lui a fost bună, a avut şi vreo 2-3 ocazii, dar dacă nu ai meciuri în picioare e greu să marchezi indiferent cu cine joci.

Lui Buş îi mai trebuie puţin timp. Iar Marko Dugandzic a ajuns foarte târziu în cantonament, nu am apucat să-l văd la niciun meci, doar la 2-3 antrenamente cu mingea.

Fizic şi el este bine, dar nici el nu are meciuri, pentru că la Soci a fost accidentat în ultima perioadă. Iar asta va fi o problemă pentru amândoi. Numai meciurile îi vor ajuta să ajungă la forma maximă şi să marcheze. Sunt conştient că toată lumea vrea un impact imediat din partea lor, dar eu sunt conştient, am experienţă...

Şi Buş şi Marko trebuie aşteptaţi. Sperăm ca Debeljuh să rămână în forma de acum... el e cel mai în formă atacant şi să rămână aşa. arată foarte bine", a declarat Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj. 

Sergiu Buş a revenit, după aproximativ un an la Seongnam FC, în Coreea de Sud, în Liga 1, la CFR Cluj, club la care a şi început fotbalul.

În timp ce, Dugandzic se află la a doua experienţă în România, după cea de la FC Botoşani, unde a impresionat în cele 10 luni cât a jucat pentru moldoveni: 11 goluri şi două pase decisive în 20 de meciuri oficiale.

Dan Petrescu, primele declaraţii oferite înaintea derby-ului cu FCSB: "Presiunea e pe CFR. Nici nu pot alinia echipa pe care o doresc"

Afla mai multe despre: sergiu busmarko dugandzic 

viewscnt
Articole similare