Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a simţit Gică Hagi la petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep. Prima reacţie după momentul în care au dansat amândoi | VIDEO

Cum s-a simţit Gică Hagi la petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep. Prima reacţie după momentul în care au dansat amândoi | VIDEO

Superliga

Comentarii

Gică Hagi s-a numărat printre invitaţii de marcă de la petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep. El a oferit o primă reacţie despre momentul special.

Gică Hagi, despre cununia dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

Miercuri seara, Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat o petrecere la care au avut 300 de invitaţi, după ce s-au căsătorit civil. Printre invitaţi au fost şi mai mulţi fotbalişti ai Generaţiei de Aur. La un moment dat, Gică Hagi şi Simona Halep au oferit unul dintre momentele serii, după ce au dansat. 

"Da, a fost o seară în care ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi. Noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine şi îi urăm 'casă de piatră' şi să fie fericiţi amândoi, să se iubească şi să fie fericiţi", a declarat Gică Hagi. 

Gică Hagi vrea victoria în Chindia Târgovişte - Farul Constanţa

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a prefaţat partida de la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, din etapa a 9-a din Liga 1.

"Progresele au fost de la meci la meci. Ultimele două meciuri din campionat mi-au plăcut foarte mult, pentru că ne-am impus, am dominat, am avut ocazii foarte multe. Începem să avem identitatea de dinainte şi e bine, entuziasm există. Şi în teren, şi în tribune. Acasă ne merge bine, în deplasare trebuie să vină şi victoria. Casap încă are nevoie de timp, Ciobanu e cu noi, s-a antrenat două zile, în rest probleme nu avem de lot. Ely a fost plecat în Portugalia, a avut o problemă. O să încercăm să accesăm tot lotul şi o să încercăm să-i vedem pe toţi pe teren.

Am fost inspiraţi când am decis ca Larie să vină înapoi. Are un randament foarte bun şi cred că acest lucru se vede în statistică, aduce siguranţă defensiv şi ofensiv. E util pentru noi. Jefte şi cu Adi Petre sunt rentabili, au marcat goluri. Ceilalţi trebuie să crească în randament, cei care fac parte din compartimentul ofensiv. Mă aştept la pase de goluri de la ei şi la goluri", a mai spus Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagisimona halepcununie simona haleppetrecere simona halep toni iuruc 

viewscnt
Articole similare