Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a simţit în teren lipsa Cristinei Neagu. Ambros Martin: „Dă multe şanse altora să înscrie”

Cum s-a simţit în teren lipsa Cristinei Neagu. Ambros Martin: „Dă multe şanse altora să înscrie”

Handbal

Comentarii

Ambros Martin a declarat la capătul meciului cu Olanda din finala mică a Campionatului European de handbal feminin că românii ar trebuie să fie mândri de evoluţia fetelor.

„Am început greu meciul împotriva unei echipe cu experienţă. Cred că prima repriză a fost cheia meciului. Am jucat cu frică în atac. În apărare am jucat bine, dar în ofensivă nu am găsit poziţiile bune pentru a marca. Ele au marcat uşor goluri pe contraatac. Trebuie să fim mândri de fete. Nu doar pentru prezent, ci şi pentru ce va urma. 

Accidentarea Cristinei Neagu a afectat jocul echipei

Ne-a lipsit Cristina, mai ales în atac. Nu am marcat multe goluri. Ne-a lipsit nu doar că nu a marcat sau că nu a fost în teren, ci şi pentru că dă multe şanse altora să înscrie”, a spus Ambros Martin la finalul partidei cu Olanda din finala mică a Campionatului European.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă duminică, la Paris, de reprezentativa Olandei, scor 24-20 (15-8), în finala mică a Campionatului European. România încheie astfel pe locul IV, în timp ce Olanda ia medalia de bronz. Pentru trofeu vor juca, de la 18.30, Rusia şi Franţa.

Afla mai multe despre: campionatul european de handbalambros martin 

viewscnt
Articole similare