Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a trezit Ion Ţiriac cu o cale ferată care urmează să treacă prin mijlocul patinoarului pe care l-a construit: ”Se supără copiii”

Cum s-a trezit Ion Ţiriac cu o cale ferată care urmează să treacă prin mijlocul patinoarului pe care l-a construit: ”Se supără copiii”
Comentarii

Ion Ţiriac n-a renunţat la proiectul de a construi o universitate sportivă în Otopeni, în jurul patinoarului Telekom, pe care-l deţine. Însă omul de afaceri spune că ar putea avea unele probleme cu linia de tren care ar urma să lege aeroportul de Gara de Nord.

Ion Ţiriac vrea să investească peste 300 de milioane de euro într-o universitate sportivă care-i va purta numele. Aceasta va fi ridicată pe un teren pe care-l deţine în Otopeni, în jurul actualului patinoar Telekom. Aici ar urma să fie ridicate săli, terenuri de fotbal şi de tenis, piscine şi un cămin studenţesc ce va avea aproximativ 4.500 de locuri.

Miliardarul român spune însă că ar putea întâmpina unele probleme. În proiectul pentru organizarea EURO 2020, Guvernul vrea să lege printr-o cale ferată aeroportul Otopeni de Gara de Nord, pentru a facilita accesul suporterilor care vor veni pentru meciurile ce vor fi organizate la Bucureşti. Ion Ţiriac spune că proiectul căii ferate este greşit, deoarece ar urma să treacă prin mijlocul patinoarului pe care-l deţine, deci şi prin mijlocul viitoarei universităţi.

”Să grupăm campusul sportiv la patinoar, acolo am vrea să facem şi stadionul de fotbal, şi piscina olimpică, şi sala de gimnastică, şi alea 25 de terenuri de tenis cu academia, probabil o sală pentru universitate, trebuie să facem 3-4.000 mii de locuri. Însă, se pare că o să avem o problemă mititică, adică dacă cineva are puţin creier mai devreme sau mai târziu... să scape un campionat european de fotbal. Pentru că ne furăm căciula singuri şi avem trei meciuri, nu ştim nici care, nici nu ştim cum şi spunem că avem Campionat European. Se pare că s-a dat să vrem să facem şi un tren care vrea să treacă prin patinoar şi mă gândesc că poate să-l facă la dreapta sau stânga, să nu se supere copiii de la patinoar”, a declarat Ion Ţiriac.

 

Afla mai multe despre: ion tiriaccampionatul europeanotopenipatinoar 

viewscnt
Articole similare