Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a văzut de pe gazon intrarea lui Tofan asupra lui Bordeianu: ”A fost direct pe tibie”. Ultimele detalii despre ”tricolor”

Cum s-a văzut de pe gazon intrarea lui Tofan asupra lui Bordeianu: ”A fost direct pe tibie”. Ultimele detalii despre ”tricolor”

CFR Cluj

Comentarii

În victoria CFR-ului cu FC Argeş, Bordeianu a fost victima unui atac a lui Tofan, pentru care fundaşul a fost eliminat.

CFR a reuşit să obţină o victorie de rutină împotriva lui FC Argeş, scor 2-0, în cea de a treia etapă a play-off-ului Ligii 1.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a beneficiat şi de ”ajutor” din partea oaspeţilor, Joao Miquel oferindu-i primul gol cadou lui Debeljuh, înainte ca Tofan să fie eliminat la un sfert de oră după introducere.

Schimbările făcute de Prepeliţă nu au contribuit mai nimic, iar intrarea lui Tofan chiar ar putea fi responsabilă pentru o accidentare dură a lui Bordeianu.

Mijlocaşul a fost înlocuit imediat, iar Burcă a afirmat că acesta se afla într-o durere incredibilă. Dan Petrescy a dezvăluit că ”tricolorul” este deja pe drum spre spital.

Cum s-a văzut de pe gazon intrarea lui Tofan asupra lui Bordeianu

Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să câştigăm, a fost foarte important, pentru că cei de la FCSB s-au încurcat aseară şi era obligatoriu să câştigăm, să ne depărtăm, pentru că altfel nu meritam să fim campioni.

Am dat dovadă de o echipă matură, pragmatică, am ştiut ce urmărim în această seară, adică cele trei puncte, şi le-am obţinut.

Intrarea (n.r. lui Tofan) a fost direct pe tibie, adică Bordeianu nu a mai putut continua şi mi-e frică să nu păţească ceva mai grav, avea piciorul umflat.

Era speriat şi nu l văd vreodată să ţipe aşa. Asta e, se întâmplă, au fost agresivi şi în această seară şi mă bucur ca domnul Marcel (n.r. Bîrsan) a luat decizia cea bună.

Asta ne interesează, să nu primim gol în primul rând şi dupa să fructificăm ocaziile pe care le-am avut”, a declarat Andrei Burcă.

Bordeianu merge acum la spital. Săracu, voia să mai joace, dar de abia mai mergea.

A fost o intrare...cred că nu a vrut jucătorul, aşa am văzut eu la televizor, a fost urâtă, dar nu l-a văzut şi s-a intors şi a fost o intrare care cred că merita cartonaş roşu”, a afirmat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare