Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-ar salva Dinamo dacă Dumitru Dragomir ar fi preşedinte: "Aş face un împrumut. Acum, 70% retrogradează" | EXCLUSIV

Cum s-ar salva Dinamo dacă Dumitru Dragomir ar fi preşedinte: "Aş face un împrumut. Acum, 70% retrogradează" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi despre cum ar salva echipa de la retrogradare, dacă ar ocupa o funcţie de conducere în "Ştefan cel Mare".

  • "Stoican nu este un băiat prost. Aşa cum eu în cunosc pe doctorul Mureşan... Este un preşedinte priceput, numai că, la Dinamo, atmosfera care este acum, cu cei din DDB care se dau finanţatori, alţii care se dau proprietari. Eu nu văd pe cineva capabil, priceput la fotbal, să îndrepte corabia asta fără bani şi fără jucători de valoare", a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport, despre situaţia de la Dinamo Bucureşti. 

Dumitru Dragomir: "Aş face un împrumut şi aş aduce jucători de valoare la Dinamo"

Dinamo Bucureşti l-a schimbat pe Mircea Rednic şi l-a instalat pe Flavius Stoican pe banca tehnică, iar noul antrenor a lămurit ce se va întâmpla în perioada de transferuri. 

Dumitru Dragomir, fost preşedinte de club şi cel care a condus LPF, susţine că Dinamo ar trebui să facă un efort financiar suplimentar, în iarnă, pentru a-i asigura un lot competitiv lui Flavius Stoican. 

El anunţă că alb-roşii au nevoie de jucători cu experienţă şi că doar trei fotbalişti din actualul lot ar trebui păstraţi. De altfel, Mircea Rednic pregătise plecările a 15 jucători de la Dinamo Bucureşti în următoarea perioadă. 

"Aş face un împrumut şi aş aduce jucători de valoare că să pot să scap echipa. Şi din ţară, şi de afară, pentru că sunt jucători cu experienţă şi prin ţară, unii chiar liberi de contract. Trebuie să ştii asta, să îi cunoşti, să îi ai în filtrul tău de un an, doi de zile. Nu aşa peste noaşte se face.

Doi, trei ar putea să rămână la echipă. Vă dau numai unul, Sorescu, el ar trebui să rămână la echipă. 

Acum, 70% merg către retrogradare, 30% rămân în Liga 1, cu aproximaţie", a mai spus fostul oficial LPF pentru Telekom Sport.  

Dinamo Bucureşti e pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte acumulate, cu unul peste Academica Clinceni, care se află pe ultimul loc. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdumitru dragomir dinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare