Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-au întâlnit Becali şi Keşeru la baza FCSB. MM: "N-a fost timp de fumat pipa păcii" | EXCLUSIV

Cum s-au întâlnit Becali şi Keşeru la baza FCSB. MM: "N-a fost timp de fumat pipa păcii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a povestit, în direct la Telekom Sport, cum s-au întâlnit Claudiu Keşeru şi Gigi Becali miercuri, la baza din Berceni. Becali şi atacantul FCSB au discutat şi Keşeru a mai primit o şansă de a demonstra ce poate la echipa roş-albastră.

Cum s-au întâlnit Becali şi Keşeru la baza FCSB. MM: "N-a fost timp de fumat pipa păcii" | EXCLUSIV

Claudiu Keşeru a fost trecut pe linie moartă la FCSB, de Gigi Becali, care vrea să scape de salariul său, nemulţumit fiind de randamentul său. După ce a fost lăsat în mai multe meciuri şi a oferit chiar reacţii grăitoare despre situaţia sa, Becali s-a hotărât să-i mai dea o şansă.

Gigi Becali şi Claudiu Keşeru s-au întâlnit, miercuri, la baza din Berceni, cu prilejul vizitei pe care patronul FCSB şi Mircea Lucescu au făcut-o la baza din Berceni. Atacantul şi patronul roş-albaştrilor au avut o discuţie, în care Keşeru l-a înduplecat pe Becali.

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit despre pacea de la FCSB: "Keşeru a avut o intânlnire de gradul 3, fortuită. Şi înţeleg că nu a fost timp de fumat pipa păcii, dar se pare că l-a convins Claudiu pe Gigi că mai merită o şansă. Noi eram în circuit cu delegaţia din Ucraina şi s-au întâlnit întâmplător", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat revenirea lui Claudiu Keşeru în lotul FCSB

Luni, în urma victoriei cu FC Argeş, patronul formaţiei roş-albastră anunţa că golgheterul all-time al lui Ludogorets a fost exclus din lot. Două zile mai târziu, se pare că Gigi Becali s-a răzgândit deja şi ar fi dispus să îi ofere o nouă şansă unuia dintre cei mai bine plătiţi jucători de la club.

”Da, m-am întâlnit cu el. I-am spus ’o să mai primeşti şanse’. I-am mai spus  ’prima dată când ai venit erai bombă, am zis că puteai să joci la orice echipă.

După aia, nu mi-a mai plăcut de tine’. Mi-a spus că şi-a revenit, că a fost iarna, gheaţa, nu ştiu cum, antrenamente.

Bine mă, o să mai primeşti o şansă, să mai vedem. Că poate o să avem nevoie de el, e posibil”, a declarat Gigi Becali.

  • 18 partide a disputat Claudiu Keşeru după revenirea la FCSB, în care a marcat cinci goluri şi a oferit trei assist-uri

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becaliclaudiu keserufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare