Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum să rămâi 3 luni fără 222 de milioane de euro? Neymar a plecat în Brazilia unde urmează să fie operat sâmbătă

Cum să rămâi 3 luni fără 222 de milioane de euro? Neymar a plecat în Brazilia unde urmează să fie operat sâmbătă

PSG

Comentarii

Atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, a ajuns în ţara sa natală, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale la picior, la un spital din Belo Horizonte. informează AFP.

Medicul naţionalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, a estimat că Neymar va avea nevoie de o perioadă de recuperare cuprinsă între două şi trei luni. În urmă cu trei zile, Paris Saint-Germain a anunţat că Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câştigată cu scorul 3-0, în faţa rivalei Olympique Marseille. Barzilianul va rata returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, care va avea loc al 6 martie.

“La finalul planului prevăzut iniţial, de trei zile de îngrijiri, staful medical al PSG şi cel al naţionalei Braziliei au ajuns la o concluzie. De comun acord cu jucătorul, s-a decis să se opteze pentru o intervenţie chirurgicală. Neymar va fi operat la sfârşitul acestei săptămâni, în Brazilia, de către doctoral Rodrigo Lasmar, alături de care se va afla şi profesorul Saillant”, este anunţul PSG.

 

Afla mai multe despre: neymarinternationalpsgfrantadecizieanuntoperatie 

viewscnt
Articole similare