Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se alege numărul 10 la naţionala României. Ianis Hagi explică de ce Alex Maxim are prioritate | EXCLUSIV

Cum se alege numărul 10 la naţionala României. Ianis Hagi explică de ce Alex Maxim are prioritate | EXCLUSIV
Comentarii

Ianis Hagi, unul dintre pretendenţii tricoului cu numărul 10 la naţionala României, a oferit detalii despre prima reprezentativă, înaintea partidelor decisive din noiembrie.

Întrebat de ce Alexandru Maxim are numărul 10 la naţionala României şi el 14, Ianis Hagi a vorbit despre tricoul care reprezintă enorm pentru tatăl său, Gică Hagi, fostul decar al primei reprezentative. 

"El e mai în vârstă decât mine, e la echipa naţională de mai mult timp şi are prioritate să aleagă numărul", a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport. 

Ianis Hagi: "Ne dădea cineva vreo şansă că o să terminăm grupa pe locul 1?"

Fotbalistul lui Rangers a făcut o paralelă între campania de calificarea a naţionalei U21 la EURO U21 din 2019 şi actualele preliminarii pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. 

"Ce şanse a avut naţionala de tineret când am avut grupa din 2017, când s-a tras? Ne dădea cineva vreo şansă că o să terminăm grupa pe locul 1? Cu Portugalia, Bosnia, Ţara Galilor, Elveţia, am terminat pe locul 1 fără să pierdem şi am reuşit să facem performanţa pe care am făcut-o la EURO. 

În fotbal se poate întâmpla orice, noi ştim că suntem foarte talentaţi, suntem foarte mulţi de la tineret, deja înţelegem că e diferit faţă de ce era la tineret. Fotbalul e mult mai bărbătesc, jucat cu foarte mare experienţă şi e mult mai greu. Dar cum am zis acumdoi ani şi ceva când a venit mister (n.r. - Mirel Rădoi), ne trebuie o perioadă de adaptare  până reuşim să ne înţelegem şi cu jucătorii actuali de la naţională sunt foarte optimist că vom avea rezulte la naţională", a adăugat Gică Hagi. 

Naţionala condusă de Mirel Rădoi are şanse mari de a-şi securiza locul secund din grupa de calificare, care duce la "barajul" pentru turneul final. Tricolorii au nevoie de victorii cu Islanda şi Liechtenstein, pentru ca Armenia şi Macedonia de Nord să nu le dea emoţii. 

Afla mai multe despre: ianis hagidecar nationalanumarul 10 nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare