Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se antrenează jucătorii lui Bayern, în pauza provocată de pandemia de COVID-19: "Nu am avut niciodată abdomene aşa musculoase"

Cum se antrenează jucătorii lui Bayern, în pauza provocată de pandemia de COVID-19: "Nu am avut niciodată abdomene aşa musculoase"

Bayern Munchen

Comentarii

Jucătorii echipei Bayern Munchen se antrenează acasă, sub îndrumarea unui preparator fizic, care le arată mişcările pe care trebuie să le facă printr-o transmisie video, informează AFP.

"Este aproape ca o şedinţă de antrenament. Suntem online cu un antrenor, în acest caz preparatorul nostru fizic, care se găseşte pe Sabener Strasse (n.r. - la baza de pregătire a clubului). Preparatorul fizic ne arată exerciţiile şi toată echipa le face cu el. Facem gimnastică, exerciţii pe bicicletă sau pe banda de alergare, în apartamentele noastre. Avem deja un bun program şi suntem încă în formă. Nu am avut niciodată abdomene aşa musculoase", a declarat jucătorul Thomas Muller.

Şedinţele de pregătire durează între 75 şi 90 de minute. Jucătorii sunt echipaţi cu ceasuri inteligente conectate, care permit medicilor clubului să primească date privind ritmul lor cardiac.

Ca mai toate campionatele din Europa, şi Bundesliga este suspendată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare