Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se apără clubul Viitorul, după acuzaţiile de blat: "Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public"

Cum se apără clubul Viitorul, după acuzaţiile de blat: "Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public"

Farul Constanța

Comentarii

Clubul Viitorul se apără, prin vocea preşedintelui Gică Popescu, după ce adversarii din play-out au acuzat echipa lui Gică Hagi că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu Chindia, pierdut cu scorul de 2-1.

La trei zile de la succesul obţinut de Viitorul contra celor de la Poli Iaşi, Gică Hagi a ales să trimită în teren, contra Chindiei, o echipă formată din rezerve, decizie care i-a înfuriat pe adversari.

"Există o luptă strânsă pentru rămânerea în Liga 1, echipele doresc să câştige fiecare meci şi, totodată, şi-ar dori să fie ajutate şi de rezultatele celorlalte contracandidate.

Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public.

Suntem destul de afectaţi de înfrângerea din meciul cu Chindia şi doar neşansa a făcut să plecăm învinşi de la Ploieşti.

În condiţiile în care jucăm din trei în trei zile, după aproape 3 luni de inactivitate, suntem nevoiţi să ne folosim de aportul fiecărui jucător din cei 30 pe care i-am avut în scurta perioadă de pregătire. Credeam că aţi înţeles că la FC Viitorul nu există jucători titulari şi jucători de rezervă.

Aşa am procedat şi în campionatele trecute, în atâtea şi atâtea situaţii şi, la acel moment, am fost lăudaţi că folosim toţi jucătorii din lot sau că promovăm jucători noi în Liga 1.

La meciul de ieri am întâlnit o echipă care nu a jucat în weekend-ul trecut, o echipă odihnită, care a beneficiat de un program diferit de al nostru. Din acest motiv, staff-ul nostru tehnic a ales să folosească anumiţi jucători din lot care s-au remarcat în meciul amical de la Craiova, câştigat cu 3-0, şi care au fost lăudaţi de mass-media pentru randamentul lor sportiv. Verificând datele statistice, veţi observa că în meciul de ieri a debutat un singur jucător junior, ceilalţi având destulă experienţă competiţională. În meciul câştigat cu echipa din Iaşi, cât şi în meciul cu echipa din Târgovişte, am folosit acelaşi număr de jucători U21 (4), respectând strategia de formare şi promovare a jucătorilor formaţi în academia noastră.

Tot referitor la statistică, pe care o prezentăm mai jos, vă rugăm să observaţi că jucătorii noştri au dominat meciul cu echipa din Târgovişte, iar ghinionul de a primii gol în ultimele minute (vă rugăm să revedeţi golul), a oferit ocazia unor persoane să insinueze şi să jignească.

Cu toţii vrem să câştigăm, însă ar fi bine să ne preocupe mai mult ce se întâmplă în propria ogradă, în loc să aruncăm cu afirmaţii nefondate în munca altor cluburi", a afirmat Gică Popescu, într-un comunicat publicat pe site-ul Viitorului.

Viitorul a publicat şi statistica InStat de la meciul cu Chindia:

  • Posesie: 64% FC Viitorul vs. 36% Chindia Târgovişte
  • Duel: 54% FC Viitorul Constanţa vs. 46% Chindia Târgovişte
  • Atacuri: 107 (8 atacuri rapide, 89 atacuri poziţionale, 10 faze fixe) - FC Viitorul Constanţa vs. 74 (19 atacuri rapide, 50 atacuri poziţionale, 5 faze fixe) - Chindia Târgovişte
  • Pase / reuşite: 607/514 (85%) - FC Viitorul Constanţa vs. 274 /197 (72%) - Chindia Târgovişte
  • Pase în careu / bune: 41/13 - FC Viitorul Constanţa vs. 19/4 - Chindia Târgovişte
  • Şuturi / pe poartă: 16/5 - FC Viitorul Constanţa vs. 7/3 - Chindia Târgovişte

Chindia Târgovişte - FC Viitorul, scor 2-1, în play-out-ul Ligii I

Chindia Târgovişte a învins, miercuri, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat: Neguţ 10, '89 / Matei '85.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare