Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se gândesc ilfovenii lui Todoran să surprindă echipa lui Dică: "Acolo putem să profităm "

Cum se gândesc ilfovenii lui Todoran să surprindă echipa lui Dică: "Acolo putem să profităm "

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari încheie turul sezonului regulat în faţa celor de la FCSB, mâine seară, pe Arena Naţională. Trupa de lângă Bucureşti a obţinut etapa trecută prima victorie în campionat, în faţa Concordiei Chiajna.

 
Dinu Todoran îşi pune mari speranţe în duelul contra roş-albaştrilor având in vedere că echipa lui este neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale. 
 
"Steaua este la ora actuală, cea mai bună echipă a campionatului. O să fie un meci foarte greu, noi suntem într-o perioadă bună, avem entuziasm, avem încredere, dar pentru mine o să fie foarte greu. Întâlnim o echipă care în fiecare an se bate la titlu, o echipă care are în componenţă jucători de echipă naţională, chiar dacă Dică zice ca au accidentaţi" a spus antrenorul celor de la Voluntari. 
 
Vicecampioana a primit gol în fiecare dintre ultimele trei meciuri. Aspect pe care şi ilfovenii vor să îl speculeze. 
 
"Cred că îi putem surprinde în apărare, dar nu neapărat că ar avea jucători slabi în acel compartiment. Ţinând cont că Planic este singurul fundaş central disponibil pentru acest meci, cred că acolo putem avea o şansă pentru că Filip este un jucător bun, dar cred că nu este postul lui acolo, cel de fundaş central" a spus Ionuţ Balaur. 

Afla mai multe despre: todoranvoluntaribalaur 

viewscnt
Articole similare