Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se gândeşte Bratu să răpună invincibila Astra: "Nu vom lua măsuri speciale"

Cum se gândeşte Bratu să răpună invincibila Astra: "Nu vom lua măsuri speciale"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este pe loc de play-out după şapte etape din Liga I, iar Florin Bratu este sub presiune. Mai mult, câinii vor întâlni mâine seară singura echipă fără înfrângere în actualul sezon.

Dinamoviştii îşi leagă speranţele de meciul de mâine seară cu Astra pentru a reveni pe poziţie de play-off în Liga I. Florin Bratu are motive de optimism înaintea jocului. Echipa lui a câştigat toate cele trei partide de pe teren propriu din această stagiune, iar locul din clasament este explicat prin eşecurile din deplasare ale roş-albilor. 
 
Hanca şi coechipierii săi au o ambiţie în plus pentru a câştiga împotriva giurgiuvenilor. Dinamo nu a mai bătut-o pe Astra în Ştefan cel Mare, din aprilie 2014. Bratu se va duela cu Mulţescu vineri seară, ultimul urmând să debuteze pe banca fostei campioane cu această ocazie. Alibec nu este subiect special pentru Bratu. 
 
"Pentru mine şi pentru echipa mea este o provocare foarte mare dat fiind faptul că şi antrenorul s-a schimbat acolo. A venit un antrenor experimentat, domnul Gigi Mulţescu pe care îl respect mult pentru noua poziţie. Un antrenor cu care eu am lucrat, l-am avut antrenor aici la Dinamo şi stiu cum pregăteşte meciurile.  
Poate să fie un şoc la echipă, dar e cu dus şi întors. Pentru că trebuie să ne gândim că Astra nu a pierdut niciun meci şi cred că se datorează foarte mult şi lui Marius Măldărăşanu.  În aceste două săptămâni de pauză am reuşit să rezolvăm nişte lucruri, cred eu că suntem mai responsabili. Denis Alibec e un atacant de valoare, pe care îl apreciez foarte mult, dar nu vom lua măsuri speciale în privinţa lui" a spus antrenorul dinamovist.  

Afla mai multe despre: bratudinamoastra 

viewscnt
Articole similare