Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se negociază contractul cu Gigi Becali la FCSB! Panduru, dezlănţuit: "A venit Dică 'Băi, patroane, să nu te prind că dai telefon'. Faci mişto acum" EXCLUSIV

Cum se negociază contractul cu Gigi Becali la FCSB! Panduru, dezlănţuit: "A venit Dică 'Băi, patroane, să nu te prind că dai telefon'. Faci mişto acum" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a explicat, pentru Telekom Sport, modul în care decurge relaţia dintre un antrenor la FCSB şi Gigi Becali. Echipa caută omul ideal, după ce finanţatorul a anunţat plecarea lui Toni Petrea din fruntea lotului.

Basarab Panduru, opinia sa despre cum negociază Gigi Becali cu antrenorul dorit

Gigi Becali a primit al doilea refuz în două zile, în privinţa postului de antrenor la FCSB. Negocierile au picat cu Marius Şumudică, iar Nicolae Dică i-a transmis că nu e momentul potrivit, întrucât are un contract cu Federaţia Română de Fotbal. 

Expertul Telekom Sport şi-a început discursul printr-o observaţie tristă pentru tehnicienii trecuţi pe la vicecampioana României: "Un antrenor la Steaua (n.r. - FCSB), dacă pierde campionatul, el pierde campionatul. Dacă FCSB câştigă campionatul, îl câştigă Gigi Becali".  

Apoi, moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, l-a întrebat dacă un antrenor nu poate face un contract în care lui Gigi Becali să i se interzică să intervină peste munca sa: "Nu, nu ai cum. Ce contract crezi tu că poţi să faci? Măi, Dane, faci mişto de noi? Ai impresia că... Ne iei de fraieri? (n.r. - ironic)", a spus Basarab Panduru, care a continuat: "Tu faci contractul cum vrei tu, aşa ai impresia? Tu faci mişto acum... Facem într-un singur fel, nu facem în felul în care vreau eu. <<Bă, astea sunt, vrei sau nu vrei>>

Ia spune-mi tu acum, a venit Dică <<Băi, patroane, să nu te prind că dai telefon, că îmi faci mie trei schimbări, cinci schimbări, că altfel nu vin la FCSB>>. Aşa crezi că zice?

Tu nu ai ce să comentezi, nu ai ce să pui în contractul ăla, pentru că e deja făcut. Tu trebuie să fii de acord sau nu. Mai ales că ştii unde te duci acum. Nu mai încerca să vii acum să spui stai că ştiu eu, vrăjeli de-alea că vorbeşti cu el, că îi explici lui. Ce să îi explici lui când el îl vede pe unul în prima repriză şi vrea să îl scoată în minutul 30. Ce să îi mai explici? În mintul 27 te duci în tribună şi îi explici puţin <<Băi, vezi că nu pot să-l schimb>>. 

Nu, tu vii doar în anumite condiţii. E simplu. Omul a recunoscut <<Aici vii acasă la mine, fac ce vreau şi tu faci cum vreau eu. Dau ordine şi ordinele nu se discută>>, a declarat, furibund, Basarab Panduru, pentru Telekom Sport. 

Panduru, mesaj pentru Gigi Becali: "E Olăroiu liber, de ce nu te duci la Olăroiu?"

Dan Udrea a susţinut că o variantă ar fi ca antrenorul dorit la FCSB să pună câteva clauze financiare importante în contract: "Ce spui tu că faci contractul acum şi pun ce clauze vreau eu... Ce clauze pui? Nu pui nicio clauză. Tu îmi spui despre Olăroiu, despre Răzvan Lucescu, despre Reghecampf. Păi, ăştia normal că fac. Te duci după ei, te rogi tu de ei, ceilalţi se roagă ei de tine. 

E Olăroiu liber, de ce nu te duci la Olăroiu? De ce nu îi dai 1 milion pe an şi îţi garantează titlul? Îţi garantează că jucătorii sunt mai buni şi poţi să îi vinzi pe bani mai mulţi. Care e problema că îi dai 1 milion salariu!? Dar nu te interesează banii ăştia, că ţie ţi se par bani pierduţi, că nu mai poţi să te joci", a adăugat Basarab Panduru. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalibasarab pandurugigi becali basarab pandurufcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare