Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se poate califica PAOK-ul lui Răzvan Lucescu în primăvara din Europa League! PAOK - BATE, 19:55, Telekom Sport 1

Cum se poate califica PAOK-ul lui Răzvan Lucescu în primăvara din Europa League! PAOK - BATE, 19:55, Telekom Sport 1

UEFA Europa League

Comentarii

Într-o grupă cu Chelsea, BATE şi MOL Vidi, PAOK se află pe ultimul loc. Surprinzător, echipa lui Răzvan Lucescu încă păstrează şanse importante pentru a obţine calificarea în primăvara din Europa League. PAOK - BATE se joacă azi, de la 19:55, în direct la Telekom Sport 1.

PAOK a pierdut cu 0-4 meciul cu Chelsea şi a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în grupele Europa League. Chiar şi în această situaţie, grecii antrenaţi de Lucescu au şanse reale la calificare.

Situaţia în clasament stă în felul următor: Chelsea are 15 puncte şi e deja calificată, în timp ce ultimele trei formaţii se vor lupta pentru calificare până în ultimul minut. BATE Borisov se află pe locul doi, cu şase puncte, MOL Vidi e pe trei, tot cu şase puncte, în timp ce PAOK e ultima clasată, cu trei puncte.

În ultima etapă, MOL Vidi joacă împotriva lui Chelsea, în timp ce PAOK primeşte vizita lui BATE Borisov. Cum se califică Lucescu? Grecii au nevoie de victorie în faţa lui BATE şi de un succes al lui Chelsea cu MOL Vidi. Dacă se întâmplă aşa, atunci se va face clasament în trei, cu PAOK, BATE şi MOL, iar echipa antrenată de Răzvan Lucescu stă cel mai bine.

CE ROMÂNI MERG ÎN PRIMĂVARA DIN EUROPA LEAGUE

La începutul sezonului 2018-2019, opt fotbalişti români au jucat în Europa League. Ştefan Radu (Lazio), Moţi şi Keşeru (Ludogoreţ), Băluţă (Slavia), Ivan (Rapid Viena), Răzvan Marin (Standard) şi Alin Toşca, antrenat de Răzvan Lucescu (PAOK) ne-au reprezentat în a doua competiţie europeană intercluburi ca importanţă, după Liga Campionilor.

Ştefan Radu a obţinut deja calificarea cu Lazio, Toşca încă luptă alături de Răzvan Lucescu pentru a merge mai departe cu PAOK, Slavia lui Băluţă are şanse importante de calificare, în timp ce Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin, duce o luptă în trei, cu Sevilla şi Krasnodar, pentru primăvara europeană. Andrei Ivan are şi el în continuare posibilitatea de a continua în Europa League, Rapid Viena fiind pe locul doi într-o grupă cu Villarreal, Rangers şi Spartak Moscova, înainte de ultima etapă.

Singurii români intraţi în competiţie care nu mai au nicio şansă de calificare sunt Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. Ludogoreţ se află pe poziţia a patra în grupă, cu doar trei puncte strânse. Leverkusen şi Zurich au obţinut deja biletele pentru faza următoare din Europa League.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescuromanieuropa league,  

viewscnt
Articole similare