Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se pregăteşte Edi Iordănescu pentru derby-ul cu Dinamo: ”Monitorizăm tot ce se întâmplă acolo”. Ce spune de transferurile făcute de ”câini” | EXCLUSIV

Cum se pregăteşte Edi Iordănescu pentru derby-ul cu Dinamo: ”Monitorizăm tot ce se întâmplă acolo”. Ce spune de transferurile făcute de ”câini” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu se pregăteşte pentru primul ”Derby Etern” din cariera sa de antrenor. Dumincă, 12 septembrie, FCSB va primi vizita lui Dinamo.

Edi Iordănescu se pregăteşte pentru derby-ul cu Dinamo. Cu mai mulţi jucători ai săi plecaţi la naţionale, tehnicianul a rămas cu majoritatea echipei la baza de antrenament şi îşi pregăteşte intens jucătorii pentru meciurile ce urmează. Formaţia ”roş-albastră” a jucat chiar şi un amical, în compania Astrei, pentru a mai da minute jucătorilor neconvocaţi.

După derby-ul cu CFR, pierdut ruşionos de FCSB, Edi Iordănescu se pregăteşte pentru un an doilea derby consecutiv, în compania lui Dinamo. Dacă în Gruia formaţia lui Becali înfrunta campioana şi singura echipă cu parcurs perfect din Liga 1, în faţa lui ”câinilor” povestea este alta complet.

Formaţia din Ştefan cel Mare se află în continuare într-o situaţie precară, iar FCSB va fi clar favorita duminică seara. Însă, ”câinii” nu sunt la fel de neputincioşi ca în ultimele etape, după ce le-a fost ridicată interdicţia de transferuri.

Dinamo a adus mai multe întăriri la club, pentru a ajuta în lupta cu retrogradarea. Edi Iordănescu a dezvăluit că urmăreşte tot ce se întâmplă la formaţia rivală, înainte de a explica în cel fel îşi pregăteşte jucătorii pentru ”Eternul Derby”.

Cum se pregăteşte Edi Iordănescu pentru derby-ul cu Dinamo

Monitorizăm tot ce se întâmplă acolo, pentru că ne vom întâlni peste o săptămână şi încercăm să ne pregătim mai bine. Este un semn de întrebare, ceea ce înseamnă pregătirea jocului, pentru că au venit jucători valoroşi, alţii cu experienţă foarte mare, alţii care au trecut dinamovist, dar lucrurile vor sta diferit.

Veste extraordinară pentru Dinamo, că au deblocat transferurile. Vin jucători în masă, ori ne e foarte greu să anticipăm anumite lucruri, pentru că nu ştii la ce nivel e fiecare jucător, cine intră în planul antrenorului pentru jocul cu noi.

Focusul mare trebuie să fie în curtea noastră, aşteptăm joi să se întoarcă cei nouă jucători de la naţioanle şi avem două zile şi jumătate să pregătim jocul cât putem de bine. Dar să încercăm să facem noi bine, pentru că echipa a suferit, problemele nu au fost la adversar, cât au fost în curtea noastră”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescufcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare