Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se putea schimba soarta fotbalului. Mourinho a negociat cu Liverpool: "Nu putea să fie manager pe Anfield din cauza felului în care se comporta"

Cum se putea schimba soarta fotbalului. Mourinho a negociat cu Liverpool: "Nu putea să fie manager pe Anfield din cauza felului în care se comporta"

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho putea să devină managerul lui Liverpool, a dezvăluit fostul fundaş al "cormoranilor", Jamie Carragher. Se întâmpla în 2004, după ce Gerard Houllier a lăsat postul liber.

Conducătorii lui Liverpool au avut de ales între Rafa Benitez, un antrenor care cucerise cu Valencia două titluri în La Liga şi un trofeu în Cupa UEFA şi Jose Mourinho, noua senzaţie din antrenorat la momentul respectiv. "The special one" reuşise să facă din Porto o forţă a Europei, câştigând UEFA Champions Leaague, Cupa UEFA şi două titluri în Portugalia. 

Până la urmă, pe Anfield a ajuns Rafa Benitez, iar spaniolul le-a adus cormoranilor trofeul Champions League în 2005. A fost cea mai importantă performanţă a tehnicianului iberic la Liverpool. Pe plan intern, a eşuat în cei şase ani petrecuţi pe Anfield.

"Sentimentul meu a fost că Jose Mourinho nu putea să fie managerul lui Liverpool, poate din cauza felului în care se comporta uneori. Mereu am crezut că va fi ales Rafa, pentru că era mai temperat", a declarat Jamie Carragher.

În vara în care Liverpool l-a instalat pe Benitez, Mourinho a semnat cu Chelsea. A cucerit opt trofee cu londonezii, printre care trei titluri în Premier Legue. Portughezul a câştigat două campionate şi cu Inter, dar şi un trofeu Champions Leaague. Apoi, a triumfat şi în La Liga, cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: mourinhobenitezliverpool 

viewscnt
Articole similare