Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se scuză Zidane după înfrâgerea istorică împotriva lui Villarreal: ”Mingea n-a vrut să intre în poartă”

Cum se scuză Zidane după înfrâgerea istorică împotriva lui Villarreal: ”Mingea n-a vrut să intre în poartă”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a fost învinsă cu 0-1 pe teren propriu de Villarreal, în direct la Telekom Sport 1. Niciodată în istorie nu se mai întâmplase ca "Submarinul galben" să câştige pe Santiago Bernabeu.

A fost cea de-a 4-a înfrângere a madrilenilor în acest sezon de La Liga, trei dintre ele pe teren propriu. După aceast insucces, antrenorul francez recunoaşte că echipa traversează un moment slab.

"E dificil pentru că am avut o mulţime de ocazii, dar mingea n-a vrut să intre în poartă. Nu putem explica acest lucru. E dificil pentru jucătorii mei, nu am ce să le reproşez. Traversăm un moment slab, iar astăzi nu meritam să pierdem. Trebuie să câştigăm partida următoare şi să uităm acest meci. Se poate vorbi şi de ghinion. Mingea n-a vrut să intre în poartă, nu am o explicaţie pentru ce s-a întâmplat astăzi.

Înţelegem ce se întâmplă, este o situaţie în care nu ne-am aflat niciodată. Partea bună în fotbal e că ai o mulţime de meciuri la dispoziţie şi te poţi revanşa. E foarte dureros ce se întâmplă acum. Vom ieşi din această situaţie câştigând următoarele partide. Nu cred că suntem o echipă previzibilă, pentru că am avut o mulţime de ocazii. În teren joacă două echipe şi trebuie să marchezi un gol în plus pentru a câştiga. Noi am încercat să facem asta", a spus Zidane, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: real madridzidanespaniala liga 

viewscnt
Articole similare