Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se vede în vestiarul FCSB-ului plecarea lui Budescu: ”Cine o să joace în locul lui nu o să-i facă simţită lipsa!”

Cum se vede în vestiarul FCSB-ului plecarea lui Budescu: ”Cine o să joace în locul lui nu o să-i facă simţită lipsa!”

FCSB

Comentarii

Mihai Bălaşa este sigur că jucătorul care va evolua pe postul lui Constantin Budescu se va ridica la pretenţiile suporterilor şi antrenorilor. Atacantul de 29 de ani a fost vândut la Al Shabab, echipă antrenată de Marius Şumudică.

Gigi Becali s-a mulţumit să primească 2,5 milioane de euro în schimbul celui mai bun jucător din sezonul trecut. Constantin Budescu nu mai era dorit la FCSB şi a fost lăsat să plece la Al Shabab, acolo unde a fost cerut de Marius Şumudică. Mihai Bălaşa recunoaşte că plecarea lui este o pierdere, dar are încredere în cel care-i va lua locul în primul ”11”.

”Budescu era un jucător valoros, dar sunt absolut sigur că, cine va juca în locul lui, nu o să-i facă simţită lipsa”, a declarat Mihai Bălaşa pentru Telekom Sport.

În sezonul care urmează, Nicolae Dică vrea să schimbe sistemul şi să treacă de la 4-2-3-1 la 4-3-3. Mihai Bălaşa spune că trebuie testat şi apoi trasă o concluzie: ”Vom vedea pe viitor, acum e prea devreme, să spunem dacă ni se potriveşte sau nu. Cu siguranţă, sunt trei jucători tineri (cei din faţa) şi, în acelaşi timp, foarte valoroşi, dar vom vedea pe viitor”, a mai spus Bălaşa.

Afla mai multe despre: fcsbmihai balasaliga 1constantin budescu 

viewscnt
Articole similare