Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se vor descurca jucătorii Rapidului fără Mihai Iosif! ”Ne-a ajutat foarte mult cât stătea pe bancă!”

Cum se vor descurca jucătorii Rapidului fără Mihai Iosif! ”Ne-a ajutat foarte mult cât stătea pe bancă!”

Rapid

Comentarii

Rapid va juca cu Sepsi, în deplasare, sâmbătă, de la ora 19:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Telekomsport.ro şi în format video-text pe telekomsport.ro.

Antonio Sefer a fost prezent la conferinţa premergătoare partidei cu Sepsi şi a declarat că Mihai Iosif îi ajuta foarte mult pe giuleşteni când avea dreptul să stea pe banca echipei. De asemenea, el a fost convocat la naţionala U21 şi a povestit cum a primit vestea. 

”Ne-a ajutat foarte mult cât stătea pe bancă!”

”Trebuie să dăm tot ce depinde de noi ca să ieşim din pasa asta proastă, pentru că meciurile noastre nu au fost unele bune şi sperăm să facem un meci bun sâmbătă. Datorită faptului că Miţă a fost dat la o parte pentru că ne-a ajutat foarte mult cât stătea pe bancă. Nu câştigăm de două etape şi sperăm să spargem gheaţa la Sepsi ca să fim bucuroşi cu toţii. 

Este o onoare să joc sub tricolor. Eram la antrenament, chiar îmi daduse mesaje team-managerul nostru şi mi-a zis că sunt convocat să merg acolo, dar momentan mă gandesc la meciul cu Sepsi, să fac un meci bun şi apoi merg să dau totul pentru naţională.

Am fost şi data trecută, am vorbit cu Mister, îi mulţumesc pentru încredere. Am fost suspendat două meciuri, dar el m-a chemat, totuşi nu aveam meciuri în picioare şi m-a chemat şi îi mulţumesc şi o să încerc să îi mulţumesc prin meciuri bune. Orice meci e bun. E cel mai bun antrenament. La echipa naţionala trebuie să închegăm grupul pentru că e un grup nou şi trebuie să formăm un grup frumos ca să avem reuşite bune.

Noi sperăm să se rezolve. Acum mingea e la adversar, la Federaţie. Dacă Federaţia ne dă derogarea o să ne bucurăm şi o să încercăm ca şi pănă acum să respectăm regulamentul”, a spus Antonio Sefer, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-sefer 

viewscnt
Articole similare