Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a ales Becali favorita la Campionatul Mondial. ”Mă rugam să câştige”. Ce echipă l-a enervat cel mai tare: ”De ce să ţin cu ei?!”

Cum şi-a ales Becali favorita la Campionatul Mondial. ”Mă rugam să câştige”. Ce echipă l-a enervat cel mai tare: ”De ce să ţin cu ei?!”

Cupa Mondială

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a urmărit aproape toate partidele de la Campionatul Mondial şi are şi o favorită la câştigarea trofeului. Patronul FCSB şi-a ales preferată printr-o combinaţie de fotbal frumos şi religie.

Becali îi critică pe francezi pentru fotbaliştii cu origini africane pe care îi au în echipă şi anunţă că ţine cu Croaţia.

"Care Franţa? Erau vreo 7-8 africani în echipă. Asta e Franţa? Ce e asta? Nu e Franţa. Să nu se mai dea francezi.

Belgia a pierdut aiurea meciul cu Franţa. A luat un gol aiurea, din corner. Belgia a dominat tot meciul. Mingea a fost doar la belgieni. Franţa poate avea noroc şi poate juca împotriva Croaţiei. Anglia îi spulberă pe francezi în finală.

Eu nu sunt fan Franţa. Eu ţin cu ortodocşii. Când juca Rusia, mă rugam să câştige pentru că sunt ortodocşi. Într-un fel, ţin cu Croaţia, că au portar ortodox (n.r. Danijel Subasic) şi mai au treabă cu creştinismul. Nu pot să ţin cu anglicanii. Nu am nicio treabă cu ei.

Fiecare are principiile lui de viaţă, felul cum vede lumea, fiecare ţine cu cine vrea. De ce să ţin cu anglicanii? Ţin cu ortodocşii", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalicampionatul mondialfcsb 

viewscnt
Articole similare