Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a explicat Mangia declaraţiile răutăcioase de la începutul săptămânii: "Am un respect prea mare pentru CFR"

Cum şi-a explicat Mangia declaraţiile răutăcioase de la începutul săptămânii: "Am un respect prea mare pentru CFR"
Comentarii

La început acestei săptămâni, Devis Mangia i-a ironizat pe cei de la CFR, despre care a spus că "dubla" pe care o au de disputat, cu Alashkert, din Armenia, nu se compară cu meciurile pe care Craiova le dispută împotriva lui Leipzig.

Acum, antrenorul oltenilor a ţinut să-şi explice declaraţiile făcute la începutul săptămânii.

"Când am vorbit în Leipzig despre acest lucru, am spus doar că poate fi mai uşor. În loc să joci cu o echipă din primele trei campionate ale Europei, poate fi mai uşor să joci cu o echipă care nu este la un nivel de top. Am spus Armenia doar pentru că m-am gândit la o ţară care nu are o tradiţie mare în fotbal. Puteam să spun Liechtenstein, Luxemburg sau Belarus. Nu am intrat în viaţa mea în polemici. Am prea mult respect faţă de CFR şi faţă de toţi jucătorii de acolo, faţă de club, faţă de antrenor" , a declarat Devis Mangia.

"Este diferit să joci cu Leipzig faţă de cum e să joci cu o echipă din Armenia, cu tot respectul. Este clar, dar trebuie să jucăm şi avem oportunitatea de a juca. Trebuie să fim fericiţi că jucăm fotbal” , declara Mangia înaintea meciului cu Leipzig.

Afla mai multe despre: mangialeipzigcfr clujalashkertarmenia 

viewscnt
Articole similare