Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a justificat Gabi Iancu gestul golănesc de la finalul meciului cu Chindia: ”Sper să nu primesc prea multe etape”

Cum şi-a justificat Gabi Iancu gestul golănesc de la finalul meciului cu Chindia: ”Sper să nu primesc prea multe etape”

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-1 (1-0), duminică, la Ploieşti, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

  • Golurile sibienilor au fost marcate de Esteban Orozco - autogol, în minutul 78, şi Raul Opruţ, în minutul 90+2, iar golul gazdelor a fost înscris de către Daniel Popa, în minutul 15.

Gabi Iancu şi-a cerut scuze pentru gestul golănesc

Gabi Iancu a fost protagonistul unui gest controversat în finalul partidei, de-a dreptul golănesc. După ce a ieşit de pe teren, la schimbare, fotbalistul cu patru meciuri în naţionala României i-a înjurat ”ca la uşa cortului” pe suporterii Chindiei.

Centralul partidei, Szabolcs Kovacs, l-a observat şi i-a acordat fotbalistului cartonaşul roşu. Fotbalistul şi-a cerut scuze pentru ieşirea necontrolată şi speră la clemenţă din partea Comisiilor de Disciplină.

Am greşit, am cedat. Îmi cer scuze, sper să nu primesc multe etape. Sunt jucători care înjură arbitrii pe teren şi nu primesc roşu, dar am greşit, îmi pare rău. Nu am cedat de prea multe ori în carieră, probabil pe fond de oboseală”, a declarat Gabi Iancu, la finalul partidei cu Chindia.

De asemenea, Gabi Iancu s-a implicat şi în conflictul antrenorilor Măldărăşanu-Petrea. Fotbalistul confirmă afirmaţiile lui Marius Măldărăşanu conform cărora, la finalul partidei, Toni Petrea i-ar fi transmis că şi-ar dori să aibă şi ei un aşa bulan (n.r. - noroc).

Antrenorul lor ar trebui să fie puţin mai fair-play, nu să dea noroc cu antrenorul nostru şi să-i spună că 'Eu n-am bulanul nostru'. S-a întâmplat după meci, aşa i-a reproşat”, a completat Gai Iancu.

VIDEO: Rezumat Chindia - Hermannstadt 1-2

Afla mai multe despre: gabi iancu 

viewscnt
Articole similare