Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum te-ai simţit când l-ai driblat pe Messi?” Alex Bourceanu, al patrulea invitat al rubricii ”Întrebaţi şi voi” Curiozităţile voastre au ajuns la fostul mijlocaş de la FCSB

”Cum te-ai simţit când l-ai driblat pe Messi?” Alex Bourceanu, al patrulea invitat al rubricii ”Întrebaţi şi voi” Curiozităţile voastre au ajuns la fostul mijlocaş de la FCSB

Superliga

Comentarii

Alexandru Bourceanu (38 de ani), a fost invitatul lui Dan Udrea la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, ce poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului, Alex Bourceanu, a fost invitatul lui Dan Udrea la a patra ediţie a emisiunii "Întrebaţi şi voi", un proiect Orange Sport care implică comunitatea noastră de pe YouTube. 

Bourceanu a răspuns celor mai interesante întrebări adresate de fanii Orange Sport, pe contul nostru oficial de YouTube.

Amintiri de la Poli Timişoara, FCSB şi echipa naţională! Alex Bourceanu: ”FCSB este Steaua din punct de vedere al continuităţii”

”Gladiatorul” Bourceanu a primit mai multe întrebări din partea fanilor noştri, iar pe această cale vă mulţumim pe această cale pentru feedback-ul oferit, cât şi pentru sutele de comentarii şi întrebări pregătite pentru invitaţii noştri.

”Dacă ne raportăm la continuitate, FCSB este Steaua. Eu aram acolo când pe sigla Stelei s-a aplicat sigla FCSB. E complicat să îmi spună cineva... Da, poate juridic nu s-a întâmplat, dar vedeam stema Stelei sub semna FCSB pe tricou.

Este cam complicat pentru mine să văd o altă echipă!”, a spus Alex Bourceanu, printre altele, la ”Întrebaţi şi voi”.

În continuare vă încurajăm să daţi un subscribe canalului nostru şi vă invităm să urmăriţi îndeaproape conţinutul Orange Sport.

Canalul nostru a ajuns la peste 131.000 de abonaţi, iar pe această cale dorim să vă mulţumim enorm pentru suportul acordat!

Afla mai multe despre: alex bourceanufcsbotelulpoli timisoaratrabzongigi becali 

viewscnt
Articole similare