Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum trăieşte un fotbalist argentinian în România, în vreme de pandemie: "Suntem bine, dar stăm închişi în case!"

Cum trăieşte un fotbalist argentinian în România, în vreme de pandemie: "Suntem bine, dar stăm închişi în case!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Argentinianul Nicolas Gorobsov a oferit un interviu presei din ţara sa natală în care a vorbit despre cum petrece timpul în România pe fondul pandemiei de coronavirus.

Unul dintre jucătorii străini cu ştate vechi în fotbalul românesc, Nicolas Gorobsov a vorbit în presa din ţara sa natală despre experienţa prin care trece în această perioadă, când ţara noastră este grav afectată de pandemia de coronavirus.

Alături de soţia sa, Daniela Gonzalez, fotbalistul lui FC Voluntari s-a declarat liniştit de felul în care se petrec lucrurile în România, chiar dacă resimte unele restricţii: "Ieşim din casă doar pentru a merge la supermarket sau la farmacie. Din fericire, aici nu sunt atât de multe cazuri precum în Italia sau Spania. Suntem bine închişi" a precizat Gorobsov, pentru La Opinion.

"S-au suspendat partidele şi antrenamentele. Momentan nu se ştie când va reveni campionatul, nu există o dată oficială, dar se vorbeşte că am putea juca undeva în luna iunie. Nu e nimic oficial însă. Ies să mai alerg din când în când prin parc, mai ales că este gol, nu există niciun risc" a mai spus Gorobsov pentru sursa citată.

Despre cum petrece timpul alături de perechea sa în apartamentul în care locuiesc în România, Nicolas spune: "Daniela face un master online, un master de medicină estetică. Seara facem exerciţii şi ne uităm la filme. Eventual bem un ceai şi mâncăm. Orice ca să mai treacă timpul. Familiile noastre sunt departe, cu prietenii nu putem să ne vedem. Ne e dor şi de mâncare, mai ales că aici carnea nu e la fel de bună. Din fericire însă ne-am adaptat bine la viaţa din România" a încheiat mijlocaşul de la FC Voluntari, pentru sursa citată. 

Nicolas Gorobsov are 30 de ani şi joacă la FC Voluntari de anul trecut. În România a mai jucat pentru Politehnica Timişoara, FCM Târgu Mureş şi Chiajna. Argentinianul a mai trecut pe la Vicenza, Torino, Cesena, Hapoel Tel Aviv şi Miami United. El s-a născut în nordul oraşului Buenos Aires, dar s-a mutat împreună cu familia, de mic, în Italia. De altfel, Nicolas a început fotbalul la juniorii formaţiei Vicenza, pentru care a şi debutat în 2007. Gorobsov este un mare fan al tatuajelor. El are pe unul dintre braţe tatuate toate numele membrilor familiei sale.

Afla mai multe despre: nicolas gorobsov 

viewscnt
Articole similare