Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va arăta PSG după transferul lui Leo Messi. Pochettino e cel mai fericit antrenor din lume

Cum va arăta PSG după transferul lui Leo Messi. Pochettino e cel mai fericit antrenor din lume

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi este noul jucător al formaţiei Paris Saint-Germain. Francezii au anunţat oficial mutarea.

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

Presa franceză analizează deja cum va arăta formaţia lui Mauricio Pochettino cu Messi în teren. Cel mai probabil, cel mai important va fi sistemul de joc, care va stabili practic primul 11 al echipei franceze.

Francezii cred că Pochettino va miza pe un 3-4-2-1 în care tripleta ofensivă formată din Messi, Neymar şi Mbappe va fi în centrul atenţiei. Dacă ar folosi acest sistem de joc, Pochettino ar putea alinia următorul 11:

Donnarumma- Marquinhos, Sergio Ramos, Kimpembe - Achraf Hakimi, Verratti, Wijnaldum, Juan Bernat - Messi, Neymar - Mbappe

Dacă PSG va rămâne la un sistem de patru fundaşi, Pochettino ar urma să alinieze această formulă de joc:

Donnarumma- Achraf Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Bernat - Paredes, Verratti, Wijnaldum - Messi, Neymar - Mbappe

Există şi o variantă de 4-2-3-1 care trezeşte teama în orice adversar pe care PSG l-ar putea întâlni în sezonul viitor. Un posibil 11 în această formulă ar arăta astfel:

Donnarumma- Achraf Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Bernat -  Verratti, Wijnaldum - Di Maria, Messi, Neymar - Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG, s-a declarat încântat de venirea starului argentinian. “Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture PSG şi suntem mândri să îl primim la Paris împreună cu familia sa. El nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi de a câştiga trofee. Ambiţia clubului este la fel. Sosirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială confirmă pertinenţa şi reuşita achiziţiilor noastre”, a afirmat Al-Khelaifi.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare