Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va arăta serviciul militar pentru Son în Coreea de Sud! Exerciţii de foc. Părul său va fi dat familiei dacă va deceda

Cum va arăta serviciul militar pentru Son în Coreea de Sud! Exerciţii de foc. Părul său va fi dat familiei dacă va deceda

Diverse

Comentarii

Heung-min Son (27 de ani) îşi va îndeplini obligaţiile militare pentru ţara sa în această lună, timp de patru săptămâni. Iniţial, el a fost scutit după ce a câştigat Jocurile Asiatice în 2018 cu reprezentativa sub 23 de ani a Coreei de Sud.

Jurnaliştii sud-coreeni de la Naver au aflat cu va arăta serviciul militar obligatoriu pentru jucătorul cotat la 80 de milioane de euro. Primul lucru pe care îl va face atacantul lui Tottenham va fi să-şi radă părul din cap, iar acesta va fi păstrat într-o pungă sigilată, pentru a fi dat familiei sale, în cazul în care va deceda pe perioada serviciului militar obligatoriu.

Apoi, fotbalistul asiatic va fi supus antrenamentelor fizice la baza militară Jeju. Acolo va învăţa lupta corp la corp, va învăţa să folosească o armă, se va târî pe sub sârma ghimpată şi va parcurge în marş până la şapte kilometri zilnic, iar în spate va căra 24 de kilograme.

De asemenea, sursa citată susţine că Son va face exerciţii în cazul expunerii la gaz lacrimogen.

Tottenham a anunţat că Son a ajuns la sfârşitul lunii martie în Coreea de Sud şi este în continuare în carantină. De asemenea, el se reface şi după operaţia suferită la mână în luna februarie. Son se va întoarce la Londra în luna mai.

 

Afla mai multe despre: heung-min sonheung-min son militare 

viewscnt
Articole similare