Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va pregăti Dinu Todoran meciul cu Sepsi! La ce aspect va fi cel mai atent

Cum va pregăti Dinu Todoran meciul cu Sepsi! La ce aspect va fi cel mai atent

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari deschide etapa a noua cu un meci împotriva revelaţiei, Sepsi. Ilfovenii aşteaptă încă primul succes în campionat. Fosta câştigătoare a Cupei României este ultima în clasament, cu doar două puncte obţinute.

FC Voluntari îşi revine cu greu după ce a pierdut în al patrulea minut de prelungire meciul cu Poli Iaşi. Iar ghinionul ilfovenilor poate fi ilustrat şi de un alt detaliu. Abia la partida jucată duminică, Ionuţ Cioinac şi Mădălin Mihăescu au marcat lor primele goluri în Liga I. Motiv pentru Dinu Todoran să îşi măsuri suplimentare înaintea confruntării cu Sepsi. 

"La următorul meci o să mă uit să văd cine nu are gol să îi pun marcaj la el ca să nu păţesc aşa ceva:))))). Noi suntem într-o situaţie la care nu ne aşteptam la începutul campionatului. Dar vrem de la fiecare meci să avem ceva de câştigat. Sunt încrezător deoarece jocul din a doua repriză cu Poli Iaşi a fost unul pe care ne dorim să îl facem şi în viitor" a spus antrenorul celor de la FC Voluntari. 

Ilfovenii speră să încurce etapa viitoare planurile lui Eugen Neagoe de a o duce pe Sepsi pe primul loc al clasamentului. 
 
"Sperăm să facem un joc bun având în vedere că ultimele două partide eu zic că le-am facut bune Au fost nişte greşeli individuale şi din păcate am luat doar un punct. Sperăm ca pe viitor sau chiar de la meciul următor să vină prima victorie şi pentru noi" a declarat Alexandru Vlad. 
 
  • Sepsi - FC Voluntari se vede pe Telekom Sport 1, vineri, de la ora 18:00

Afla mai multe despre: dinu todoranfc voluntarisepsi 

viewscnt
Articole similare