Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Florin Bratu demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj: „S-a întâmplat ceva grav dacă s-a luat o asemenea decizie”

Cum vede Florin Bratu demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj: „S-a întâmplat ceva grav dacă s-a luat o asemenea decizie”

CFR Cluj

Comentarii

Florin Bratu este surprins de hotărârea şefilor de la CFR Cluj de a-l demite pe Edward Iordănescu după numai trei meciuri. În acelaşi timp, antrenorul lui Dinamo consideră că omologul său îşi va găsi repede un angajament nou.

„Cred că s-a întâmplat ceva grav la CFR dacă s-a luat o asemenea decizie atât de rapid. Dar Edi Iordănescu a demonstrat că e un antrenor cu potenţia. Cred că îşi va găsi repede de lucrul” - a spus Florin Bratu. 

Înfrângerea cu Malmo din preliminariile Ligii Campionilor i-a fost fatală lui Edward Iordănescu. Conducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul venit în această vară. În locul lui Edward Iordănescu, la CFR Cluj a venit Antonio Conceicao, care a mai pregătit-o pe CFR Cluj în două rânduri, în 2009 şi în 2015. Antrenorul portughez a fost adus după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă i-au refuzat pe şefii ardelenilor.

În plus, pe lângă Edward Iordănescu, de la CFR Cluj au plecat şi doi oameni din conducerea echipei, Bogdan Mara şi Marian Copilu.

Cine este "Toni" Conceicao

Antonio Conceicao a mai pregătit şi alte două echipe din Liga I. În 2010, antrenorul portughez a preluat conducerea tehnică de la FC Braşov, apoi, doi ani mai târziu, a fost numit antrenor principal la Astra Giurgiu. Conceicao a pregătit-o ultima dată pe Penafiel, din Portugalia, iar în zilele următoare va fi prezentat la CFR Cluj.

Trei trofee a câştigat Conceicao în cariera sa de antrenor, toate cu CFR Cluj: Cupa României, în 2009 şi în 2016, şi Supercupa, în 2009.

Afla mai multe despre: florin bratudinamocfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare