Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Gnohere CFR-ul: "Nu îmi place această echipă! Sunt aroganţi!" Analiza Bizonului pentru adversara campioanei din UEL

Cum vede Gnohere CFR-ul: "Nu îmi place această echipă! Sunt aroganţi!" Analiza Bizonului pentru adversara campioanei din UEL

Superliga

Comentarii

CFR Cluj întâlneşte campioana din Luxemburg, Dudelange, în play-off-ul Europa League, iar ardelenii speră să ajungă în faza grupelor.

Publicaţia Le Quotidien, din Luxemburg, l-a contactat pe francezul Harlem Gnohere înainte de partidă, iar atacantul FCSB-ului a făcut o scurtă analiză a campioanei.

Deşi consideră că CFR are "tot ce îi trebuie", Bizonul a ţinut să precizeze că nu e deloc impresionat de jocul ardelenilor şi că îi consideră pe cei de la Cluj "aroganţi".

"Campionatul României e unul bun. E dificil şi foarte fizic. Compar cu ceea ce cunosc şi spun că primele cinci sau şase echipe ar avea loc fără prea multe griji în prima divizie din Belgia.

Nu îmi place această echipă din Cluj pentru că ne-a luat titlul anul trecut şi jocul lor e bazat pe mingi lungi şi foarte fizic! Nu îmi place! În plus, cred că sunt aroganţi... Dar trebuie să recunoaştem că au tot ce le trebuie pentru a trece de preliminarii în Europa League şi să ajungă în faza grupelor.

Cei doi fundaşi centrali, brazilianul Vinicius şi maghiarul Adam Lang, care a trecut pe la Dijon şi anul trecut a jucat la Nancy în Ligue 2, sunt foarte puternici. Apoi au un marcator foarte bun în George Ţucudean. Şi mai este şi atacantul francez Billel Omrani
", a declarat Gnohere pentru publicaţia Le Quotidien, din Luxemburg.

Meciul Dudelange - CFR Cluj se joacă joi, de la 21:00.

FCSB joacă şi ea în play-off-ul Europa League, cu Rapid Viena. Manşa tur e programată joi, de la 21:30, în Austria.
 

Afla mai multe despre: gnoherecfr clujdudelange 

viewscnt
Articole similare