Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Mario Felgueiras lupta pentru titlu în Liga 1: ”CFR Cluj şi Craiova sunt favorite!” Declaraţie spumoasă depsre Gigi Becali

Cum vede Mario Felgueiras lupta pentru titlu în Liga 1: ”CFR Cluj şi Craiova sunt favorite!” Declaraţie spumoasă depsre Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Mario Felgueiras a vorbit pentru Telekom Sport despre lupta la titlu în Liga 1. În opinia fostului portar de la CFR Cluj, campioana şi Univeristatea Craiova se vor lupta pentru trofeu, dar Mario nu o scoate din calcul pe FCSB, echipa ”nebunului simpatic” Gigi Becali, după cum îl descrie portughezul pe latifundiarul din Pipera

Mario Felgueiras a fost unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin fotbalul românesc.

Primul contract cu fotbalul de la noi l-a avut în vara lui 2011, când FC Braşov l-a împrumutat de la Sporting Braga. În sezonul următor a fost transferat de CFR Cluj, unde a stat până în 2015, când a semnat cu Konyaspor. În Gruia a avut evoluţii excelente şi chiar se punea problema unui transfer în Occident.

Fostul căpitan al CFR-ului, Mario Felgueiras, este la curent cu fotbalul din Liga I şi a depistat principala contracandidată la titlu a echipei lui Dan Petrescu.

”Craiova va face o luptă interesantă cu Cluj, bineîneţels Clujul e la alt nivel, cu jucători mai experimentaţi. Chiar dacă Becali e puţin mai nebun, să fim simpatici, e o echipă pe care trebui să o luăm în calcul, dar au şi o echipă foarte bună, sunt cei care pot fi ceva mai buni, nu doar în România, dacă se duc în Europa, aşa cum a făcut CFR Cluj. Cred că Craiova şi Cluj au şanse mai bune”

Felgueiras are numai cuvinte de laudă pentru conaţionalul său, Camora, care joacă din 2011 la Cluj. Fundaşul campioanei nu ar refuza naţionala României, în cazul în care ar fi convocat.

”El e foarte corect, dă totul, ce are şi ce nu are, sunt sigur că dacă va folosi tricoul vostru al naţionalei, va fi un apărător de război, nu am dubii că nu se va comporta bine şi va simţi chiar că este un român” a mai spus Felguieras, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mario felgueiras 

viewscnt
Articole similare