Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Matteo Fedele concurenţa cu Nistor, Cicâldău şi Mateiu: „Asta mă va ajuta” + Motivul pentru care a plecat de la Craiova acum doi ani: „Am avut probleme”

Cum vede Matteo Fedele concurenţa cu Nistor, Cicâldău şi Mateiu: „Asta mă va ajuta” + Motivul pentru care a plecat de la Craiova acum doi ani: „Am avut probleme”

Superliga

Comentarii

Matteo Fedele (28 de ani) a revenit la Universitatea Craiova după 2 ani.

Mijlocaşul nu va avea misiune uşoară de a se impune, de data aceasta, în Bănie, deoarece se va lupta pentru un loc de titular cu jucători ca Dan Nistor, Alexandru Cicâldău sau Alexandru Mateiu.

E o echipă diferită acum, faţă de când am jucat eu aici, au venit foarte mulţi jucători, dar cred că este una foarte bună şi mă bucur mult că am ajuns în Bănie. Am avut atunci câteva probleme de familie, am fost nevoit să stau mai aproape de familie dar acum am revenit şi sunt foarte fericit. Am revenit pentru că m-am simţit foarte bine aici şi pentru că Universitatea Craiova trece printr-o perioadă bună şi vreau să mă implic şi eu. Sunt pregătit de meci pentru că am muncit mult weekend-ul trecut, mă simt foarte bine. Am lucrat în plus cu preparatorul fizic şi sunt pregătit să joc”, a mărturisit fotbalistul italian pentru site-ul oficial al oltenilor. Întrebat despre concurenţa de la Universitatea Craiova, Fedele a mărturisit: „Competiţia între jucători este peste tot, este bună, eu aşa o văd. Atunci când ai competiţie te ajută pe tine să evoluezi. Eu vreau să îmi ajut echipa”.  

Craiova va disputa următorul meci din etapa cu numărul 24 din Liga I, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, de la ora 20:30. „Meciul cu Hermannstadt e dificil, chiar dacă este o echipă care este mai jos în clasament, dar asta nu înseamnă nimic. Trebuie să luăm totul pas cu pas, cu seriozitate.  Nu ne mai gândim la ce a fost anul trecut, trebuie să ne gândim la sezonul acest, să luam totul pas cu pas. Sunt foarte fericit că sunt la Universitatea Craiova, sunt pregătit pentru meci, o să dau maxim”, a conchis Fedele. 

Fedele a mai jucat la U Craiova în sezonul 2018/2019 şi a strâns 25 de meciuri, timp în care a marcat de două ori. „Leii” sunt pe locul 3 în clasamentul din Liga I, cu 44 de puncte. Liderul clasamentului este FCSB, cu de puncte. 

  • 475.000 de euro e actuala cotă de piaţă a lui Fedele, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 8 meciuri în Serie A a strâns Matteo Fedele, în sezonul 2015-2016, când evolua la Carpi

Afla mai multe despre: matteo fedeleuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare