Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Nicuşor Bancu lipsa lui Mkhitaryan pentru Armenia. "Cu siguranţă era un om de bază, cel mai bun jucător al lor"

Cum vede Nicuşor Bancu lipsa lui Mkhitaryan pentru Armenia. "Cu siguranţă era un om de bază, cel mai bun jucător al lor"

Echipa națională

Comentarii

Nicuşor Bancu a vorbit la conferinţa de presă înaintea meciului României împotriva Armeniei despre avantajele echipei naţionale şi despre adversarul tricolorilor.

Nicuşor Bancu a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Armenia despre ceea ce trebuie să facă echipa naţională a României şi despre adversara tricolorilor de miercuri seară.

Nicuşor Bancu despre meciul cu Armenia

Fundaşul stânga al celor de la Craiova a discutat despre Armenia şi despre cum vede duelul contra adversarei de miercuri, după un meci solicitant împoriva Germaniei.

"Este o echipă compactă jucători buni chiar dacă nu joacă la echipe puternice, dar atâta timp cât ei...sigur au avut determinare, agresivitate şi acest lucru i-a ajutat să câştige aceste 2 meciuri. Ne aşteaptă şi pe noi un meci foartet greu, jucând la ei aici. Noi dacă ne vom face jocul vom ieşi învingători.

Nu m-am gândit la celealte echipe din grupă dacă vor ieşi neînvinse sau vor pierde, important e ce facem noi, ne gândim la meciurile noastre, acum sunt sigur că noi vom face tot posibilul să câştigam acest meci pentru că suntem obligaţi să câştigăm", a declarat Nicuşor Bancu.

Cum vede Nicuşor Bancu lipsa lui Mkhitaryan pentru Armenia

Nicuşor Bancu nu crede ca lipsa lui Mkhitaryan va însemna o mare diferenţă pentru Armenia şi crede în continuare că rivala României poate să facă un meci bun şi fără starul de la AS Roma.

"Nu ştiu cât schimbă, pentru că ei au câştigat şi fară el, cu siguranţă era un om de bază, cel mai bun jucător al lor, dar cu siguranţă şi fară el se vor descurca.", a spus Bancu.

Despre Armenia, Bancu a mai discutat şi legat de victoria pe care aceştia au avut-o împotriva Islandei, dar şi despre câte goluri ar dori să marcheze România pentru a obţine victoria.

"Nu, pentru că fiecare meci este diferit, oricine poate să câştige, în fotbal ştiţi că se poate întâmplă orice, acum noi nu trebuie să ne mai gândim la acel meci când pierdut în Islanda, ne gândim la viitor, urmează meciul de mâine şi sperăm să câştigam.

Cum am spus şi mai devreme important este să câştigam, punctele ne ridică în clasament chiar dacă primim goluri, important este să marcăm mai mult decât adversarul nostru cu un gol.", a mai spus fundaşul stânga al echipei naţionale.

Duelul dintre România - Armenia va avea loc miercuri, 31 martie, de la ora 19:00 şi va fi transmis în format live text pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: bancu 

viewscnt
Articole similare