Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Real Madrid ”operaţiunea Leo Messi”. Anunţul făcut de MARCA

Cum vede Real Madrid ”operaţiunea Leo Messi”. Anunţul făcut de MARCA

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi şi-a anunţat intenţiile de a pleca de la Barcelona, iar presa internaţională vuieşte în jurul viitoarei posibile destinaţii a superstarului argentinian.

La Madrid, apele sunt liniştite. Cotidianul MARCA informează că oficialii grupării merengue nu cred în plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona.

”Real Madrid respinge orice intenţie de a-l transfera pe starul marii rivale” scrie MARCA.

Sursa citată susţine citând surse din interiorul clubului madrilen că în birourile de pe Santiago Bernabeu s-au format două curente de opinie diferite. Pe de-o parte, unii dintre oficialii madrileni cred că eventuala plecare a lui Messi poate da şansa unei reconstrucţii oarecum ”traumatice” a grupării blaugrana. O a doua parte dintre oficiali cred că Barcelona nu-şi va putea regăsi ritmul în următorii ani, fără Leo Messi.

Dincolo de aceste curente de opinie din interiorul marilor rivali, la Madrid se consideră că plecarea lui Leo Messi ”este o operaţiune imposibilă”. Oficialii madrileni recunosc însă că s-ar simţi beneficiari ai unui transfer într-un al campionat al superstarului argentinian, fotbalist pe care toţi oamenii care contează în conducerea clubului Real Madrid îl consideră drept cel mai periculos adversar al echipei lor. 

Afla mai multe despre: lionel messireal madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare