Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vor afecta de fapt echipa naţională cazurile de Covid depistate înaintea meciului cu Liechtenstein: ”Dau totul peste cap” | EXCLUSIV

Cum vor afecta de fapt echipa naţională cazurile de Covid depistate înaintea meciului cu Liechtenstein: ”Dau totul peste cap” | EXCLUSIV
Comentarii

Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu Covid şi fost nevoit să părăsească urgen cantonamentul naţionalei. Deşi niciun alt jucător nu a returnat un test pozitiv, câţiva membri ai staff-ului au fost şi ei afectaţi de virus.

Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, în runda de testări dinaintea duelului cu Liechtenstein. Fotbalistul lui Ludogoreţ a părăsit cantonamentul naţionalei pentru a se autoizola. Din fericire, rezultatele celorlaţi jucători au fost negative, însă situaţia încă este una gravă.

Tabăra României va avea multe absenţe duminică seara. În plus, pe lângă Dorin Rotariu, doi ”tricolori” vor fi indisponibili din cauza accidentărilor. Denis Alibec şi Denis Drăguş au părăsit cantonamentul României şi vor fi indisponibili pentru cele două partide rămase în această pauză internaţională.

Astfel, Jovan Markovic este ultimul vârf recunoscut rămas în lot pentru ultimele două meciuri, iar atacantul Craiovei nu va putea rezista, cel mai probabil, un meci întreg, după ce a acuzat o satre de oboseală după doar 15 minute jucate cu Islanda. Din această cauză, Mirel Rădoi va fi nevoit să experimenteze în atacul naţionalei.

Cum vor afecta de fapt echipa naţională cazurile de Covid depistate înaintea meciului cu Liechtenstein

Edi Iordănescu a vorbit despre haosul cauzat de Covid în tabăra României şi a avertizat că situaţia este una gravă. Tehnicianul FCSB-ului a mai trecut prin momente grele cauzate de coronavirus şi la CFR şi a explicat ce înseamnă testul pozitiv al lui Dorin Rotariu pentru ”tricolori”.

Schimbă tot, dă totul peste cap, din toate punctele de vedere. Au căzut şase jucători şi aveam jumătate din staff căzuţi peste noapte, plus staff-ul medical, e o situaţie extrem de complicată. Trebuie să retestezi pe toată lumea, să izolezi pe toată lumea, să ştii cine are, cine nu are, se creează o stare de alertă totală, de confuzie.

Te afectează nu numai din puncte de vedere sportiv, că te trage pe dreapta şi nu mai poţi să-ţi desfăşori activitatea cum trebuie, dar şi din punct de vedere mental, că toată lumea e agitată. E clar că starea de spirit e afectată la maxim”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalădorin rotariuromâniacovid româniaedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare