Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vrea Denis Alibec să se transfere în străinătate: ”Poate voi vorbi pe acolo cu cineva. Mi-aş dori să plec la mai bine”

Cum vrea Denis Alibec să se transfere în străinătate: ”Poate voi vorbi pe acolo cu cineva. Mi-aş dori să plec la mai bine”

Superliga

Comentarii

Gândul lui Denis Alibec este la un transfer în străinătate. Atacantul de 29 de ani s-a prezentat la reunirea Astrei, deşi a fost ziua lui şi avea încă o zi liberă, dar spune că ar fi momentul să joace la o echipă de peste hotare.

Denis Alibec are un sezon excelent cu Astra şi este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Atacantul în vârstă de 29 de ani şi-ar dori să profite însă de forma foarte bună pe care o traversează şi să facă pasul spre o echipă din străinătate.

”Ce să-mi propun? Să fiu sănătos, în primul rând şi să vedem. Voi pleca cu Astra în cantonament şi poate voi vorbi pe acolo cu cineva. (Au fost ceva discuţii în această iarnă?) Nu, din ce ştiu eu, nu. Nu ştiu ce a venit la club, dar nu cred, deocamdată. (Simţi că ar fi momentul să facă pasul la o echipă din străinătate?) Nu ştiu ce să zic. Mi-aş dori să plec la mai bine, vă daţi seama, dar deocamdată sunt aici şi voi vedea ce voi face”, a declarat Denis Alibec.

Dani Coman, despre transferul lui Alibec: ”Nu avem nicio ofertă scrisă”

Dezamăgitor pentru Denis Alibec este că, până acum, niciun club n-a făcut vreo ofertă oficială pentru el. Cel puţin aşa spune Dani Coman: ”Nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. Discuţii sunt pentru mai mulţi jucători, dar doar verbale, nu a venit absolut nimic scris pentru niciun jucător”, a spus preşedintele Astrei.

Denis Alibec îşi pusese speranţe în Marius Şumudică, însă antrenorul lui Gaziantep a declarat că pretenţiile Astrei sunt mult prea mari pentru posibilităţile clubului turc.

 

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare