Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vrea Derby County să îl păstreze pe Lampard la echipă! Oferta nebună pe care a primit-o omul care este dorit şi de Chelsea

Cum vrea Derby County să îl păstreze pe Lampard la echipă! Oferta nebună pe care a primit-o omul care este dorit şi de Chelsea

Chelsea

Comentarii

Managerul trupei care a fost la 90 de minute de promovarea în Premier League are pe masă o propunere de prelungire a actualului angajament.

Astfel, patronul berbecilor vrea să îl ademenească pe Lampard cu un nou contract de pe urma căruia fosta legendă a lui Chelsea să încaseze 2,8 milioane de euro pentru fiecare dintre următorii 4 ani pe care i-ar petrece pe Pride Park Stadium. Chiar dacă au ratat obiectivul promovării în prima ligă, cei de la Derby County sunt mulţumiţi de colaborarea cu fostul mare mijlocaş pe care speră să îl poată păstra astfel încât în stagiunea următoare să atace din nou accederea în Premier League.

Chiar dacă în cele din urmă Lampard va ajunge la un acord cu Chelsea pentru o mutare şoc pe Stamford Bridge, şefii lui Derby vor avea şi motive de satisfacţie. Pentru că deţinătorea trofeului Europa League va fi obligată să achite 4,5 milioane de euro pentru eliberarea managerului. Lampard şi-a început cariera de antrenor chiar pe banca actualei echipe, pe care a dus-o până în finala play-off-ului de promovare în Premier League, unde a fost învinsă de Aston Villa.  

 

 

Afla mai multe despre: chelsealampardderby countycontract,  

viewscnt
Articole similare