Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cumpără de la rivali! Arsene Wenger ţinteşte trei jucători de la Manchester United!

Cumpără de la rivali! Arsene Wenger ţinteşte trei jucători de la Manchester United!
Comentarii

Arsenal nu-şi permite să piardă contactul cu primele locuri, astfel că Arsene Wenger încearcă să transfere jucători importanţi pentru a salva un sezon dezastruos.

Arsenal ocupă locul şase înainte de etapa a 12-a în care urmează să înfrunte eterna rivală, Tottenham! ”Tunarii” sunt la 12 puncte de primul loc şi suporterii nu sunt deloc mulţumiţi, însă pauza competiţională de iarnă ar putea fi o gură de oxigen pentru Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal fiind gata să aducă jucători consacraţi pe Emirates.
Conform presei britanice, londonezii ar dori să transfere de la rivala Manchester United, principalele ţinte fiind Marouane Fellaini, Anthony Martial şi Luke Shaw. 

Fellaini ar fi greu de adus, fiind un jucător apreciat de Jose Mourinho. În plus, mijlocaşul mai este dorit şi de Inter Milano şi Beşiktaş. Nici Martial nu ar fi o ţintă uşoară, atacantul francez totalizând 6 goluri şi 4 assisturi în acest sezon deşi are parte de competiţie infernală în atacul lui United. Cea mai plauzibilă pistă pare a fi Luke Shaw, care nu pare să-şi găsească locul în echipa lui Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: arsenaltransfermanchester unitedarsene wengerfellainishawjose mourinhomartial 

viewscnt
Articole similare