Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cumpără tot ce e mai bun în ţară!" VIDEO Reacţia jucătorilor de la Astra după ultimul transfer reuşit de FCSB

"Cumpără tot ce e mai bun în ţară!" VIDEO Reacţia jucătorilor de la Astra după ultimul transfer reuşit de FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Florentin Matei a ajuns în această iarnă la FCSB după ce în urmă cu un an juca la Astra, iar jucătorii fostei campioane spun că mutarea e una excelentă pentru trupa roş-albastră.

Neluţ Roşu a comentat mutarea făcută de FCSB precizând că orice jucător din Liga 1 îşi doreşte să ajungă la o echipă de nivelul vicecampioanei. Roşu spune că Matei se va impune la noua echipă şi îi urează succes acestuia.

"FCSB transferă tot ce e mai bun în România la ora actuală. Cine îşi face treaba bine la Astra are ocazia să prindă un transfer la FCSB sau la o altă echipă foarte bună. Astra este o rampă foarte bună de lansare pentru fotbaliştii din Romania.

Eu cred că da (n.r. că Matei se va impune la FCSB), îl cunosc de mulţi ani, este un jucător foarte bun şi cred că FCSB a făcut un transfer foarte, foarte bun", a declarat Neluţ Roşu la plecarea în cantonament.



Lotul Astrei a plecat astăzi spre Turcia, pentru cantonamentul de iarnă. Alibec şi Compania se vor pregăti în staţiunea Lara din Antalya, urmând să revină în ţară pe 22 ianuarie, pentru a pregăti primul meci oficial din 2019, cel cu Gaz Metan Mediaş, programat în 1 februarie.

Afla mai multe despre: nelut rosuflorentin mateifcsbastra 

viewscnt
Articole similare