Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cumpărător misterios pentru Paulinho. Ofertă neaşteptată primită de FC Barcelona

Cumpărător misterios pentru Paulinho. Ofertă neaşteptată primită de FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a primit o ofertă consistentă pentru Paulinho, jucător pe care l-a transferat vara trecută de la Guangzhou Evergrande, în schimbul a 40 de milioane de euro.

Paulinho a fost un transfer întâmpinat cu mult rezerve de fanii Barcelonei. Catalanii au plătit vara trecut 40 de milioane de euro pentru un jucător care venea din campionatul Chinei. Jucase înainte la Tottenham, dar chiar şi aşa, suporterii, dar şi specialiştii erau de părere că nu nu era un fotbalist de nivelul Barcelonei.

Însă Paulinho a demonstrat pe parcursul sezonului că este un jucător cu multe calităţi. A avut 49 de apariţii pentru FC Barcelona, iar evoluţiile bune i-au adus şi un loc de titular în naţionala Braziliei. De asemenea, la Cupa Mondială a fost unul dintre cei mai buni jucători din naţionala sud-americană.

Paulinho se bucură astfel de o cotă foarte bună. Deşi are aproape 30 de ani, s-ar putea transfera pe o sumă considerabilă. Publicaţia El Mundo Deportivo scrie că agentul său, Kia Joorabchian, le-a prezentat şefilor Barcelonei o ofertă foarte tentantă, de cel puţin 50 de milioane de euro.



Jurnaliştii catalani nu au oferit însă informaţii despre clubul care l-ar dori. Dar Barcelona este foarte tentată să-l lase să plece, mai ales că are nevoie de bani pentru câteva dintre ţintele pe care şi le-a stabilit.

Afla mai multe despre: fc barcelonapaulinhobrazilia 

viewscnt
Articole similare