Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cunoaştem şi cea de-a doua campioană din top 5! PSG a câştigat un nou titlu în Franţa, după ce rivala Lille a remizat cu Toulouse

Cunoaştem şi cea de-a doua campioană din top 5! PSG a câştigat un nou titlu în Franţa, după ce rivala Lille a remizat cu Toulouse
Comentarii

Formaţia Paris Saint-Germain a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul în Ligue 1, duminică, după ce rivala OSC Lille a remizat cu Toulouse, scor 0-0, în etapa a XXXIII-a a campionatului. PSG este de-a doua echipă din top 5 care îşi adjudecă titlul, după Juventus.

PSG încă nu a jucat în această etapă, având programat meciul de pe teren propriu cu AS Monaco la ora 22.00.

Tot duminică, FC Nantes, fără Ciprian Tătăruşanu, a învins cu 3-2 Amiens (goluri Coulibaly ’49, ’55, Rongier ;59 / Otero ’62, Timite ’77).

OSC Lille, locul doi în clasament, are 65 de puncte, iar PSG are 81, astfel că nu mai poate fi depăşită, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Pentru PSG este al optulea titlu de campioană. Parizienii s-au mai impus în Ligue 1 în 1986, 1994, 2013, 2014, 2015, 2016 şi 2018.

Paris Saint-Germain are ocazia să câştige în acest sezon şi Cupa Franţei, competiţie în care va întâlni în finală echipa Rennes, la 27 aprilie.

În Liga Campionilor, PSG nu a trecut de optimile de finală, iar în Cupa Ligii Franţei a fost eliminată în sferturi.

Anul trecut, PSG a câştigat campionatul, Cupa, Cupa Ligii  şi Supercupa Franţei.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare