Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cununia Simonei Halep a ajuns în Gazzetta dello Sport. Ce au scris italienii: "Mai frumoasă şi mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam"

Cununia Simonei Halep a ajuns în Gazzetta dello Sport. Ce au scris italienii: "Mai frumoasă şi mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam"

Tenis

Comentarii

Fostul lider WTA Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc.

La eveniment au fost printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Despre eveniment au scris şi italienii, Gazzetta dello Sport, cel mai celebru ziar din Peninsulă a scris despre cununia Simonei.

Ce au scris italienii:

"Campioana din România s-a măritat la Constanţa, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, s-au schimbat hainele şi s-a trecut la petrecerea cu dans.

Acum câteva zile s-a făcut anunţul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câştigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ţinut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanţa cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej. Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill.

Seara, Simona şi soţul său au sărbătorit alături de prieteni şi rude, s-au bucurat de jocuri de lumini şi de melodiile cântăreţilor preferaţi. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii", au scris italienii.

"Simona Halep s-a măritat. Mai frumoasă şi mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam", a adăugat jurnalista Federica Cocchi, de la Gazzetta Dello Sport, pe Twitter. 

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare