Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cupa Davis 2019: Spania merge în semifinale! Rafa Nadal a făcut un meci fabulos şi la dublu

VIDEO | Cupa Davis 2019: Spania merge în semifinale! Rafa Nadal a făcut un meci fabulos şi la dublu

Tenis

Comentarii

Cuplul Rafa Nadal - Marcel Granollers a dus Spania în semifinalele Cupei Davis 2019.

Nadal's day în Cupa Davis! Iniţial, legendarul jucător spaniol l-a învins uşor, în două seturi, pe Diego Schwartzman, scor 6-1/6-2. A fost punctul egalizator al Spaniei în faţa Argentiniei, care câştigase primul duel prin Guido Pella. Apoi, Nadal a făcut un meci mare şi în meciul decisiv, de dublu.

"Con Nadal, todo es posible!"

Dublul Spaniei format din Rafael Nadal şi Marcel Granollers Pujol a adus calificarea ibericilor în semifinale. Nadal a făcut un nou meci senzaţional şi a condus Spania, într-o atmosferă superbă, spre faza următoare a competiţiei.

Spaniolii au tranşat primul set la patru, după ce au făcut primul break la scorul de 2-1. Al doilea set a revenit însă argentinienilor Leonardo Mayer şi Maximo Gonzalez, cu acelaşi scor.

În setul trei, Spania a fost mai puternică. Pujol şi Nadal au făcut rapid 3-0, reuşind să câştige pe serviciul adversarilor. Partida şi-a urmat cursul firesc, iar ibericii s-au impus cu scorul de 6-3.

Erorile neforţate i-au costat scump pe argentinieni. Nu mai puţin de 18 au comis Mayer şi Maximo Gonzalez, adică un număr dublu faţă de cele comise de jucătorii spanioli. Spania s-a impus cu scorul de 2-1, victoria de la "dublu" fiind decisivă, iar presa iberică i s-a închinat încă o dată lui Nadal: "Cu el, orice este posibil!"

Spania va juca împotriva Marii Britanii în semifinale. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport. În cealălaltă semifinală se întâlnesc Rusia şi Canada.

Afla mai multe despre: cupa davis 2019rafa nadal 

viewscnt
Articole similare