Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Germaniei | VIDEO Leipzig merge în semifinale! Minunea continuă: premieră pentru modesta Holstein Kiel

Cupa Germaniei | VIDEO Leipzig merge în semifinale! Minunea continuă: premieră pentru modesta Holstein Kiel
Comentarii

Surprinzătoarea Holstein Kiel merge în semifinalele Cupei Germaniei, competiţie transmisă în exclusivitate de Telekom Sport. Leipzig şi-a procurat de asemenea biletele pentru penultimul act al competiţiei.

Leipzig a trecut de Wolfsburg

Leipzig a câştigat derby-ul cu Wolfsburg din sferturile de finală ale Cupei Germaniei şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Echipa lui Glasner a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, în urma faultului comis de Baku asupra lui Nkunku. Weghorst a alunecat însă în stilul Beckham şi a trimis peste poartă. Repriza s-a încheiat cu ratarea Steffen. Rolurile s-au inversat în actul secund. Formaţia pregătită de Nagelsmann a pus stăpânire pe joc, iar Poulsen a marcat în minutul 63. Leipzig a scăpat de emoţii în minutul 88. Hwang a înscris, iar partida s-a încheiat 2 la 0.

Holstein Kiel a tranşat ”duelul surprizelor” din Cupa Germaniei

Holstein Kiel s-a calificat în premieră în semifinalele Cupei Germaniei, după ce a trecut de o altă prezenţă surprinzătoare în această fază a competiţiei, ROt Weiss Essen. Formaţia care în turul precedent a eliminat-o pe Bayern a marcat de două ori în decurs de doar două minute. Muhling a punctat din penalty, iar Serra a stabilit scorul pauzei. CU un minut înainte de final, Mees a înscris şi el, iar Essen - Kiel s-a încheiat 0 la 3.


 

Afla mai multe despre: cupa germaniei 

viewscnt
Articole similare