Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cupa Mondială cu Brazilia”. Aşa vrea să se retragă Dani Alves, în 2022. Postul inedit pe care vrea să-l joace în Seleção

„Cupa Mondială cu Brazilia”. Aşa vrea să se retragă Dani Alves, în 2022. Postul inedit pe care vrea să-l joace în Seleção

Cupa Mondială

Comentarii

Dani Alves a cucerit 37 de trofee la nivel de club şi patru cu Brazilia, dar fără a ridica trofeul de Campion Mondial, de altfel singura competiţie pe care nu a reuşit să o câştige.

Trei ligi ale Campionilor câştigate, toate cu Barcelona, două trofee Europa League, titluri de campion cu Juventus şi PSG, plus Cupa Confederaţiilor şi Copa America cu Brazilia este palmaresul incredibil al lui Dani Alves.

În vara lui 2019, Alves s-a întors în Brazilia, acolo unde evoluează pentru Sao Paulo, pe poziţia de mijlocaş central, cu numărul 10. Fostul jucător de la Barcelona spune că vrea să participe la Campionatul Mondial din Qatar, din iarna anului 2020.

"Vreau să fiu campion mondial în Qatar, să închid o eră în Brazilia. Ştiţi ce mă motivează cel mai mult? Când nimeni nu crede în mine şi spune că nu pot evolua pe poziţia de mijlocaş, plus chestii de genul că nu valorez nimic acolo şi că sunt bătrân. O să muncesc ca un nebun să arăt contrariul şi să-mi ating scopul. Nu renunţ la visul meu din copilărie de a fi campion mondial cu Brazilia", a declarat fotbalistul ajuns la 36 de ani.

Afla mai multe despre: dani alvesbraziliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare