Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Mondială de rugby | Africa de Sud schimbă aproape toată echipa pentru meciul cu România

Cupa Mondială de rugby | Africa de Sud schimbă aproape toată echipa pentru meciul cu România

Rugby

Comentarii

Antrenorul echipei naţionale de rugby a Africii de Sud, Jacques Nienaber, a anunţat miercuri componenţa finală a formaţiei care va înfrunta România, duminică, în al doilea meci al Stejarilor la Cupa Mondială de rugby.

Din XV-le anunţat de antrenorul principal Jacques Nienaber, singurul „supravieţuitor” al echipei Springboks care a învins Scoţia cu 18-3 este Damian Wilemse. Nienaber a efectuat 14 schimbări în echipa care va începe meciul cu România duminică, la Bordeaux.

Wilemse a fost avansat ca uvertură şi va avea ca principală sarcină înscrierea de puncte, iar pe lista celor 23 de jucători pentru meciul cu Stejarii, Jacques Nienaber i-a înscris pe toţi cei patru mijlocaşi la grămadă din lot. Titulari vor mai fi Cobus Reinach - cu numărul 9, Grant Williams ca aripă, în timp ce Canan Moodie, revenit după accidentare, va fi în centru. Căpitanul echipei sud-africane va fi Bongi Mbonambi. Pentru prima oară va fi titularizat pilierul dreapta Vincent Koch, cel care are până acum nu mai puţin de 27 de apariţii din postura de rezervă.

Jaden Hendrikse şi Faf de Klerk se vor afla pe banca de rezerve.

Afla mai multe despre: africa de sudromâniarugbynienaber 

viewscnt
Articole similare