Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa României de rugby, în piuneze. CSM Bucureşti şi ACS Tomitanii sunt la limita colapsului financiar

Cupa României de rugby, în piuneze. CSM Bucureşti şi ACS Tomitanii sunt la limita colapsului financiar

Rugby

Comentarii

Sâmbătă, 10 august, va debuta cea de-a 73-a ediţie a Cupei României la rugby, în care se ar trebui să se dueleze cele mai valoroase formaţii din România. Campioana din ultimele două ediţii, CSM Bucureşti, care nu s-a înscris în competiţie.

Problemele persistă în rugby-ul românesc. Campioana ultimelor două ediţii ale Cupei României, CSM Bucureşti a ales să nu se înscrie în competiţia din acest sezon, care debutează în weekend, iar zvonurile anunţă că echipa se va retrage şi din Superliga Naţională, fiind în pragul desfiinţării.

De asemenea, o altă formaţie din Superligă, ACS Tomitanii a înştiinţat FR de Rugby că nu se poate prezenta la primul meci din grupă, de la Baia Mare, deoarece nu a primit finanţarea de la Primăria Municipiului Constanţa şi nu au bani de deplasare. Astfel, CS Ştiinţa Baia Mare va câştiga la masa verde, scor 5-0.

În consecinţă, Univesitatea Cluj va întâlni pe Timişoara Saracens, pe stadionul „Iuliu Haţieganu” în Grupa A,  iar Steaua Bucureşti va evolua împotriva celor de la Gloria Bistriţa, pe stadionul „Ghencea”, în Grupa B. Dinamo Bucureşti va sta, în această etapă.

S-a modificat formatul Cupei României

Formatul competiţiei din acest an s-a modificat. Dacă anul trecut s-au disputat partide eliminatorii, anul acesta formaţiile vor fi împărţite în două grupe. Câştigătoarele vor urma să joace finala. Partidele tur din grupe se vor disputa în august, în timp ce returul este programat în luna noiembrie. În aceeaşi lună se va decide şi câştigătoarea trofeului.

 

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare