Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa salvează sezonul pentru Dinamo? Prunea e optimist, în ciuda situaţiei grele: "Valoarea lui Dinamo că nu este să se bată la retrogradare!"

Cupa salvează sezonul pentru Dinamo? Prunea e optimist, în ciuda situaţiei grele: "Valoarea lui Dinamo că nu este să se bată la retrogradare!"

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (52 de ani), preşedintele lui Dinamo, e încrezător că valoarea lui Dinamo îi va permite să nu se bată la retrogradare în acest sezon. Formaţia din Ştefan cel Mare va încerca, după spusele oficialului dinamovist, să câştige Cupa României, singurul obiectiv de performanţă care a rămas în picioare.

Dinamo trece printr-o situaţie dificilă din punct de vedere sportiv şi financiar, cu Ionuţ Negoiţă căutând să vândă clubul. Suporterii ţin în viaţă echipa, iar Florin Prunea e sigur că Dinamo nu se va bate la retrogradare, chiar dacă se clasează în acest moment pe locul 10 în play-out şi are două înfrângeri la rând. "Da, toată lumea vorbeşte de salvarea de la retrogradare, dar eu am încredere în valoarea lui Dinamo că nu este să se bată la retrogradare, dar, din păcate, suntem acolo", a spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Cupa României e singurul obiectiv de performanţă rămâs în picioare pentru Dinamo. "Cupa României de la începutul sezonului am tratat-o foarte serios şi toate jocurile, fie că am întâlnit divizionare C, B sau A, noi am jucat cu echipa cea mai bună şi am făcut clasarea cu cei mai buni jucători", a mai declarat Prunea, preşedintele lui Dinamo, exclusiv pentru Telekom Sport.

Deşi în Liga 1 se chinuie, Dinamo e calificată în semifinalele Cupei României, iar marele trofeu, care ar asigura şi prezenţa în preliminariile Europa League, nu e deloc departe. Sepsi, FCSB şi Poli Iaşi sunt echipele calificate în careul de aşi al Cupei României.

Afla mai multe despre: dinamoflorin prunearetrogradarecupa romaniei 

viewscnt
Articole similare